Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Vampire Diaries

Domyślnie

Dzięki za komentarze Powiem szczerze ze nigdy jeszcze nie mialem takiej pechowej sesji. Wszystko tego dnia zaczynając od nagle nie działającego samochodu, przez problemy z miejscem, po wspomnianą krew sie posypało. Mieliśmy robić kompletnie w innym miejscu te zdjęcia, miały mieć kompletnie inny klimat, nowoczesnych wampirów. Światła w tej części kawiarni oczywiście padły i jedynym oświetleniem był diodowy iluminator sprawiający że "krew" ktora na żywo miała prawdziwy krwisty wygląd... świeciła :/ Stad właśnie taki jej beznadziejny kolor - i tak już ją mocno pociemniałem.
    Co do ilości zdjęć, właśnie przez całe to zamieszanie niestety wyszło ich tylko tyle - kompletnie nie jestem zadowolony z tej sesji. Mam nauczkę na przyszłość, że jak już się jedna rzecz zaczyna sypać to lepiej odwołać/przełożyć zdjęcia niż później żałować kiepskich wyników.

PS Ogólnie jeśli ktoś z Poznania chciałby robić zdjęcia w Fashion Cafe na podgórnej, nie polecam. Byłem przerażony stanem i "czystością" pomieszczeń oraz stolików. Czego się nie dotknąć można się przykleić, nawet znaleźliśmy gumę do żucia przyklejoną na ścianie :/ Istny syf i zaraza - w życiu niczego tam nie zamówie, bałbym się co mają na zapleczu/kuchni.
    Nikon, Apple, Wacom
    LukaszBerlinski.pl | Mój blog

Domyślnie

Ciekawie, ale modelki za mało demoniczne i wampiryczne. Brak tego sex appealu.
    NIEWIELE UMIEM. Chcę umieć więcej! Krytykuj i oceniaj. Byle konstruktywnie!
    na razie D80 + Tamron 28-75 F/2.8 + Metz 48 AF-1

Domyślnie

3 najlepsza, ale cały secik fantastyczny.
    http://msphoto.pl
    http://www.facebook.com/MSPhotoMichalSlota
    D700 / D600 / S15 2.8 / S 20 1.8 / N 35 1.8 / N 50 1.8 / N 85 1.8 / N 70-200 VR II / SB900 / SB28 /

Domyślnie

ja tam jestem fanem Twoich prac - ten set także fajny.

Domyślnie

Mało krwi, mało demoniczne, poza tym nie mam uwag

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów