Close

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 44 z 44

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

też miałem podobny problem z AF ale wystarczyło raz dobrze podpiąć obiektyw i wszystko wróciło do normy

Domyślnie

Przed proba prawidlowego podpiecia przetarlbym tez styki.
    D90 + słoik po Kieleckim

Blasius.G
    Gość

Domyślnie

Ja nie wiem co to się dzieje. Mam D90 od miesiąca premiery (więc już ponad dwa lata). Mam nadal 18-105vr choć dokupiłem też inne szkiełka. Raz, poprzedniej zimy miałem pojedynczy problem z niemożnością złapania ostrosci (0 stopni, mrzawka, mgła- mogło szię cos dziac w takich warunkach) ale ów problemik zniknął po trzecim łapaniu ostrości więc to raczej epizod. Dlaczego? Pierwsza seria dobra, reszta be? Później na forum pojawiło sie masę skarg na zestaw D90 plus 18-105, na samo body. Myślałem, że to minie {choroba wieku dziecięcego} ale jak widzę nie minęło.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez blase.g Zobacz posta
    Ja nie wiem co to się dzieje. Mam D90 od miesiąca premiery (więc już ponad dwa lata). Mam nadal 18-105vr choć dokupiłem też inne szkiełka. Raz, poprzedniej zimy miałem pojedynczy problem z niemożnością złapania ostrosci (0 stopni, mrzawka, mgła- mogło szię cos dziac w takich warunkach) ale ów problemik zniknął po trzecim łapaniu ostrości więc to raczej epizod. Dlaczego? Pierwsza seria dobra, reszta be? Później na forum pojawiło sie masę skarg na zestaw D90 plus 18-105, na samo body. Myślałem, że to minie {choroba wieku dziecięcego} ale jak widzę nie minęło.

no niestety. ale nadal nei wiem co zrobić. moze ma cos zwiazane z korekta pomiaru ekspozycji?

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów