Close

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 44 z 44

Wątek: Z gór...

Domyślnie

cóż napisać, b ładne zdjęcia, ale jest coś w tym co napisał s4int i fhr. mianowicie ja osobiście nie wyobrażam sobie żeby np 30 zdjęć z wyprawy miały tak ciężką obróbkę.
    generalnie aby nie przedłużać, podobają mi się
    D750 l 24 1.4 l 35 1.8 l 50 1.4 l 85 1.4 l 180 2.8

Domyślnie

Dzięki za komentarze!

Cytat Zamieszczone przez Radek_1 Zobacz posta
    Piknie, 2 to podszczytowo chyba - co ? Tak to kojarzę ...
    Radek, dobrze kojarzysz. Chwilę po dwójeczce szczytowałem

Domyślnie

Piekne Panie . Na jedyneczce widać że nie tylko Ogry mają warstw Jedyne co mi przeszkadza to zbyt mocna winieta, ale to moje zdanie, poza tym pieknie
    Jakieś zabawki - podobno japońskie

Domyślnie

Foty fajne, co wcale nie znaczy, że nie mam drobnych zastrzeżeń. Najbliżej mi do 1-ki, nieco zgrzyta fioletowa góra obrazu z żółtawą podłogą,..
    2-ka,..dla mnie najsłabsza,..pomysł fajny, złapać światło w mglistym lesie,..tylko dlaczego właśnie w tym miejscu ?.. jaką rolę pełni w tym kadrze bałagan z pociętych drzew?..Do tego ten fioletowy zafarb na oszronionych gałęziach po lewej stronie.
    3-ka,..było by świetnie, jednak brak światła na pierwszym planie sprawia, że jest bardzo płasko,..a góry to przede wszystkim przestrzeń.
    Reasumując,..moje krytyczne uwagi wynikają raczej z poważnego traktowania autora i chęci ukazania pewnych drobnych w tym przypadku mankamentów.
    Co oczywiście nie oznacza,że mam rację. Pozdrawiam.

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów