Witam,
Czy w nikonach jest cos takiego jak service mode, do ktorego mozna sie dostac po wcisnieciu magicznej kombinacji przyciskow na aparacie?
Pozdrawiam
Szukaj
Witam,
Czy w nikonach jest cos takiego jak service mode, do ktorego mozna sie dostac po wcisnieciu magicznej kombinacji przyciskow na aparacie?
Pozdrawiam
ok, dzieki
IMHO mozna spokojnie zalozyc, ze w kazdym sprzecie jest... kwestia tylko, czy da sie do niego dostac.
D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600
Hmm, a tak z ciekawości - co można znaleźć w takim menu serwisowym? Czy jest coś przydatnego dla użytkownika? Warto grzebać?
I jak się do niego dostać? Pewnie w różnych modelach jest różnie - mnie by ciekawił D300s![]()
Nikon L20 + MB-D10 + SB-900 + C17-40
Nigdy nie oceniaj człowieka po kilku postach z forum bo będziesz nikim
W pentaxach mozna samemu korygowac FF i BF, i w sumie to chyba wszystko co by mnie interesowalo.
Korekcję FF/BF w moim D300s mogę wykonać z poziomu zwykłego menu. W niższych modelach tego nie ma więc mogłoby się przydać. Tylko jak tu wejść w menu serwisowe?![]()
Nikon L20 + MB-D10 + SB-900 + C17-40
Nigdy nie oceniaj człowieka po kilku postach z forum bo będziesz nikim
hmmm znalazlem stronke www.nodevice.com gdzie mozna niby pobrac manuale serwisowe do praktycznie wszystkiego, dostep jest jednak platny i zastanawiam sie czy to nie jest jakas lipa...
Skontaktuj się z nami