Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Landryna....

Domyślnie Landryna....

Zamiarem moim byl mocny kolor........docelowo jednak odbarwilem troche podloge a zostawilem mocne niebo......
    Kadr mi sie podobal......to pokaze

Domyślnie

Sorrki Greg, ale niebo mz to mały koszmar na tym zdjęciu....nie kupuje
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Moze to wina mojego monitora, ale niebo w kilku miejscach jest bardzooo niebieskie, tzn za bardzo Kadrowo fajnie. Tak na marginesie, to jestem pogubiony z Twoimi zdjeciami. Nie wiem ktore widzialem/ocenialem bo jest Twoich wątków duzo Czy nie lepiej zdjecia z jednego pleneru wrzucić w jeden wątek? Tak by sie lepiej oglądało i oceniało.

Domyślnie

Miała być landryna, ale wyszedł czysty cukier Trochę przegiąłeś, myśle, że 15% saturacji w dół i będzie dobrze.
    A kadr fajny

Domyślnie

eeee tam ładna landryna, podoba się, osobiście bym szum z nieba usunął i tyle

Domyślnie

Kadrowo bardzo mi pasuje,co do landrynkowego nieba to...tez mi pasuje,moze dlatego ,ze takie inne spojrzenie...
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

tym razem chyba niebo za kolorowe i znowu ten niebieski ale juz pisales ze tak tam bylo
    osobiscie dodalbym kontrastu na lesie i krzakach bo w stosunku do drzewka wygladaja na wyplpwiale

Domyślnie

Jesli tam tak bylo to ja jestem za poprawieniem natury. Kompletnie mi nie gra spokojny i stonowany dol z pstrokatym niebem.

Domyślnie

e tam czepiacie się , mi się podoba tak jak jest , no możne bym ciut trawkę podkolorował

Domyślnie

kadr ladny chociaz chcialbym zobaczyc dalej co sie dzieje po lewej stronie nieco korona drzewa wyglada niesympatycznie i widac szum na drzewach w tle... (no ale sam chcialbym taki efekt uzyskac <bezradny> )

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów