Zamiarem moim byl mocny kolor........docelowo jednak odbarwilem troche podloge a zostawilem mocne niebo......
Kadr mi sie podobal......to pokaze
Szukaj
Zamiarem moim byl mocny kolor........docelowo jednak odbarwilem troche podloge a zostawilem mocne niebo......
Kadr mi sie podobal......to pokaze
Nikon http://greg77.com/
Sorrki Greg, ale niebo mz to mały koszmar na tym zdjęciu....nie kupuje
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
Moze to wina mojego monitora, ale niebo w kilku miejscach jest bardzooo niebieskie, tzn za bardzoKadrowo fajnie. Tak na marginesie, to jestem pogubiony z Twoimi zdjeciami. Nie wiem ktore widzialem/ocenialem bo jest Twoich wątków duzo
Czy nie lepiej zdjecia z jednego pleneru wrzucić w jeden wątek? Tak by sie lepiej oglądało i oceniało.
Miała być landryna, ale wyszedł czysty cukierTrochę przegiąłeś, myśle, że 15% saturacji w dół i będzie dobrze.
A kadr fajny![]()
eeee tam ładna landryna, podoba się, osobiście bym szum z nieba usunął i tyle![]()
Kadrowo bardzo mi pasuje,co do landrynkowego nieba to...tez mi pasuje,moze dlatego ,ze takie inne spojrzenie...
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
tym razem chyba niebo za kolorowe i znowu ten niebieski ale juz pisales ze tak tam bylo
osobiscie dodalbym kontrastu na lesie i krzakach bo w stosunku do drzewka wygladaja na wyplpwiale
Jesli tam tak bylo to ja jestem za poprawieniem natury. Kompletnie mi nie gra spokojny i stonowany dol z pstrokatym niebem.
e tam czepiacie się , mi się podoba tak jak jest , no możne bym ciut trawkę podkolorował![]()
![]()
kadr ladny chociaz chcialbym zobaczyc dalej co sie dzieje po lewej stronienieco korona drzewa wyglada niesympatycznie i widac szum na drzewach w tle... (no ale sam chcialbym taki efekt uzyskac
<bezradny> )
Skontaktuj się z nami