Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: D&B

Domyślnie

Tablet mam Makijażystkę mam Modelki z brzoskwiniową cerą i brakiem dowodu też czasem się trafiają i wtedy D&B jest świetnym sposobem ( w wydaniu Nienny). W pozostałych bardziej "skomplikowanych" przypadkach jest on po prostu za bardzo pracochłonny chyba że jak mówiłeś mówimy o perełkach .
    Ostatnio edytowane przez PoLaRoS ; 29-06-2010 o 23:17
    Mało czasu, mało talentu i trochę sprzętu.
    Czasami coś tu wpada

Domyślnie

probowalem zabawy tym sposobem myszka... nie skonczylem nawet jednego zdjecia a juz odpuscilem...
    moze faktycznie potrzebny jest tablet albo melisa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez [email protected] Zobacz posta
    moze faktycznie potrzebny jest tablet
    Nie "moze faktycznie", tylko na pewno.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

musze sobie sprawic takie cudenko
    tylko na razie nie mam czasu nawet na forum poszukac info na ten temat, a jestem zielony
    Ostatnio edytowane przez swider ; 06-07-2010 o 16:32 Powód: ort. "narazie"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez [email protected] Zobacz posta
    [...] jestem zielony
    Ja też... i to podwójnie -- to fajny kolor
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

Poszukałem coś po necie, to mnie przekonało że to jednak fajna metoda:

http://ruud92.deviantart.com/art/Pho...ar+D%26B&qo=20

Domyślnie

Blueh! Ależ paskudztwo. Proszę, nie idź tą drogą.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez de Fresz Zobacz posta
    Blueh! Ależ paskudztwo. Proszę, nie idź tą drogą.
    Zgadzam się, gdyby nie fotka BEFORE pomyślałbym że to render z jakiegoś 3ds maxa czy innego takiego wynalazku.

Domyślnie

Przez przypadek właśnie znalazłem tłumaczenie tutka nienny. Czy to cyt: "Wybieramy kombinację klawiszy Alt+Ctrl+Shift+E aby skopiować warstwę ze zdjęciem" jest poprawne?? bo coś mi się wydaje że nie.

http://fotolite.pl/index.php/2010/01...ka-dodge-burn/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez diabel200 Zobacz posta
    Przez przypadek właśnie znalazłem tłumaczenie tutka nienny. Czy to cyt: "Wybieramy kombinację klawiszy Alt+Ctrl+Shift+E aby skopiować warstwę ze zdjęciem" jest poprawne?? bo coś mi się wydaje że nie.

http://fotolite.pl/index.php/2010/01...ka-dodge-burn/
    Oczywiscie, ze nie. Duplikat warstwy to Ctrl+j. Niemniej Alt+Ctrl+Shift+E tez warto zapamietac. Ten skrot tworzy nowa warstwe, ktora jest polaczaczeniem wielu innych (widocznych) warstw, istniejacych w dokumencie, pozostawiajac rzecz jasna w nienaruszonym stanie to, co polaczy. Czysto toeretycznie powinno to zadzaialac jako duplikat warstwy, takze wtedy, kiedy dokument zawiera jedna warstwe, co daloby efekt wlasnie zduplikowania warstwy, ale jak widac -- nie dziala. Dziwne, ze nikt tego nie wylapal podczas tlumaczenia.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów