... a może haczyk![]()
Pozdrawiam Antek
Szukaj
... a może haczyk![]()
Pozdrawiam Antek
Nikon + sporo gratów pasujących do niegoAktualnie wszystko do sprzedania- koniec z fotografią ze względu na wiek.
Fotka powstała bez pomocy lampy błyskowej stąd ów cień na tęczówce ptaka. Moim zdaniem cienie piór ptaka uplastyczniają obraz.
Portrety ptaków fotografowanych na wolności powstają bardzo rzadko z dwóch powodów:
1 - trzeba niemałe pieniądze zaiwestować w sprzęt
2 - mieć dużo czasu na ich fotografowanie
Obie te przyczyny czynią fotografa profesjanolistą który swym rzemiosłem zarabia pieniądze.
Ja na chlebek zarabiam w zupełnie inny sposób (niestety) a spust migawki naciskam od czasu do czasu.
Pozdrawiam Antek
Nikon + sporo gratów pasujących do niegoAktualnie wszystko do sprzedania- koniec z fotografią ze względu na wiek.
primasort portrecik![]()
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
klasa portrecik
Nikon D80 l S 17-70 Macro HSM l N 50/1.8 l T 55-200 l SB400 l kilka filtrów i duze checi
Dzięki za aprobatęmoże jeszcze coś wkleję w tym temacie
![]()
Pozdrawiam Antek
Bardzo mi się podoba
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
Skontaktuj się z nami