Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 32

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Zdecydowanie dwójeczka bardziej do mnie przemawia.

Cytat Zamieszczone przez dpzcwa Zobacz posta
    toś to zwykła V6 :P
    Te fał 6 mają pojemność 4 litrów, ale tylko coś około 200 koni, a co do budy to w sumie dobrze, że przy projektowaniu nawiązali do klasycznych modeli mustanga, bo te z przed 2004 stylistycznie były porażką.
    D200 + N 70-210 4-5.6 + T 17-50 2.8 + S 30 1.4

Domyślnie

1 m/z kompletnie nie trafiona. Tak samo jak kolor tego cacka

Domyślnie

Tak, dwójka daje radę, prawie do folderku jakiegoś możnaby użyć Powoziłbym się takim Bullit'em
    Pozdrawiam serdecznie, Waldek

Domyślnie

piekny, 2 bardzo sie podoba, z tych nieponumerowanych też jest kilka ciekawych...

Domyślnie

Amerykanie kompletnie nie potrafią robić samochodów, które skręcają, hamują i są oszczędne, ale co do kuni to chciałbym takie 200 mieć bez sprężarki pod machą, nie wiem jaki to ma moment, ale pewnie z 500Nm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez matyjasz Zobacz posta
    Amerykanie kompletnie nie potrafią robić samochodów, które skręcają, hamują i są oszczędne, ale co do kuni to chciałbym takie 200 mieć bez sprężarki pod machą, nie wiem jaki to ma moment, ale pewnie z 500Nm
    Przeholowałeś z tym momentem obrotowym, tyle to nawet nie ma wersja V8, ta V6 ma coś cirka 300Nm, wszystko zależy z jakim nastawieniem się kupuje, czy dla wyglądu czy frajdy z jazdy, coś kosztem czegoś.
    A z tym mitem o tym, że w US królują tylko motory kilku litrowe, to już przeszłość, czasy się zmieniają po prostu.
    D200 + N 70-210 4-5.6 + T 17-50 2.8 + S 30 1.4

Domyślnie

Panowie nie wiem czy teraz zartujecie czy naprawde nie wiecie. Wersja na zdjeciach to Bullit. Pod maska siedzi prawidziwe V8 4.6 litra o mocy 315 KM i 440 NM. Tak na marginesie V6 w tzw. Muscle Carach to dla mnie totalna porażka.

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów