Szukaj
wg mnie i mojego monitora jest ok. Przyczepiłbym się jedynie do kadrowania. Na wszystkich przesunąłbym kadr w lewo.![]()
D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
lhttp://wld-art.pl
W/g mnie też jest ogólnie OK,poza żółtym na skrzydełkach...trochę zbyt mocno,miejscami, świeci.
Pozdrawiam
Andrzej.
Kolory bardzo fajne na wszystkich, seria bardzo na tak.
WB u mnie wygląda ok.Co do kadrów to za wld.
Sympatyczna seria
Pozdrawiam
tomek61
www.tomaszkubis.pl
Fajna seria, twoje trochę bardziej żółte od moich, widocznie tak to u nich jest z tymi kolorkami… co do kadrowania to prawdopodobnie tak jak ja robisz go z bardzo bliska, spróbuj przesuwać punkt ostrości w zależności w którą stronę jest zwrócony rób to patrząc w wizjer, przynajmniej ja tak robie bo żadna automatyka nie zrobi tego lepiej i szybciej niż ja.
Pozdrawiam Zbyszek
D90, D700 + MB-D10 / Sigma 10-20, 24-70 HSM, 150-500. SB-900
Sony HDR SR 11
Żółć i kadrowanie trochę nie teges...Ale ogólnie podoba mi się ten "model"
![]()
Dziękuję za przychylne komentarze. Co do kadrów, to faktycznie są to pełne klatki i o ile 1 i 3 mogłem przesunąć jeszcze w lewo, to na 2 już miałbym karmnik w kadrzePostaram się to poprawić następnym razem
A jeśli chodzi o mocne żółte fragmenty skrzydełka, to sam zbaraniałem: nie zwróciłem wcześniej na to uwagi - przy obróbce praktycznie nie ruszałem kolorów, a teraz sprawdzałem jak wyglądają Rawy - tam też są takie "ostre" kolory
![]()
Wszystko już napisano, może troszku bym ściągnął tej żółci, pozdro
Pozdrawiam! Irek
podoba sie![]()
Skontaktuj się z nami