Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Lawrence

Domyślnie Lawrence

no to parę z ostatniej soboty. Lawrence. wyszło spokojnie. chyba najlepiej spośród wszystkich 3 męskich modeli w ostatnich 5 tygodniach. jednak dalej nie to. poszukuje Jamesa Bonda ... ale cóż - robię to co "dostaje". tak czy owak ostatnio oberwałem. zobaczmy jak tym razem. zapraszam do krytyki

//EDIT
    BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 15-11-2024 o 16:55 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting
    FX

Domyślnie

tak jakos wszystkie trzy wydaja mi sie zle kadrowane. jakos szkoda tych poucinanych łokci i rąk. Dodatkowo chyba uzywasz małego softboxa bo swiatło na lewym policzku jakies takie ostre. Na trojce na twarzy u mnie jakis pomaranczowy odbarw jest. Ale ja sie nie znam...
    Nikon D3s,D800, N14-24f2.8, N35f1.4, N50f1.4, N85f1.4, SB-700,900 i inne graty

Domyślnie

z kadrowaniem toja juz nie wiem co robic jedny mowia nie ciac w przeglubach inni mowia ze sie w fashion regol nie stosuje. czubki glow dociete umyslnie.
    1 i 2 to beauty dish a 3 to ogromny softbox z prawej i honey comb z lewej plus swiatlo na tlo. odbarwu nie widze bo na tym monitorze w pracy ciezko cokolwiek zobaczyc ale sprawdze w domu. nie powinno byc szczerze pwoeidziawszy - balans dobrany na szarej karcie.
    dzieki
    FX

Domyślnie

do pustej głowy się nie salutuje

Domyślnie

no domyślam się ze do niego bijesz ale nie bardzo wiem o co ci chodzi?
    FX

Domyślnie

od wujka google:
    "należy wspomnieć, że w Polsce prawo oddawania honorów w postaci salutowania mają wyłącznie wojskowi oraz inne formacje mundurowe. Niedopuszczalne jest salutowanie bez nakrycia głowy. Świeżo wcielonym rekrutom zdarzają się takie wpadki, co w żargonie wojskowym nazywane jest „salutowaniem do pustej głowy”

Domyślnie

dzieki jacek. to duzo wyjasnia
    ps. idea zaczerpnieta z magazynu.
    Ostatnio edytowane przez novell ; 16-12-2009 o 01:41
    FX

Domyślnie

gwoli ścisłości nie byłem w wojsku
    harcerzem też nie
    po prostu jakoś tak wpadło w ucho

Uprawnienia umieszczania postów