Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie KSW - reszta fot:)

Zgodnie z obietnica kolejna porcja foteczke z tej imprezki
    Szkiełko - Sigma 120-300/2,8
    Puszeczka znana i lubiana
    1.Kulturka
    2. Kobieca moc
    3.Żółty Tygrysek
    4.Ząbki

5.Zaniosę Cię...właśnie tam..
    6.Złość

7.Wyginam śmiało ciało
    8.Trafiam
    9.Pudłuje
    10.Przegrywam, choć nie sprawiedliwie...

Domyślnie

Wszystko fajnie ale... zabrakło mm, albo miejscówki pod ringiem (na to drugie wpływu za bardzo niet)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fIlek Zobacz posta
    Wszystko fajnie ale... zabrakło mm, albo miejscówki pod ringiem (na to drugie wpływu za bardzo niet)
    mm raczej nie bo robiłem 100-200, czasem 300mm.
    miejscówka pod ringiem - 3 osoby z KSW w tym 1 dziewczyna, jeden chłopak z nich skarżył się że wcale tak fajnie nie jest przy linach bo mu przeszkadzająproponowałem zamianę ale nie poszedł Na loży stali chłopaki z Wyborczej, PAP, i innych znanych tytułów, co poradzić - rzecznik prasowy KSW to młody nastawiony na kasę hiphopowiec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dyziek Zobacz posta
    mm raczej nie bo robiłem 100-200, czasem 300mm.
    miejscówka pod ringiem - 3 osoby z KSW w tym 1 dziewczyna, jeden chłopak z nich skarżył się że wcale tak fajnie nie jest przy linach bo mu przeszkadzająproponowałem zamianę ale nie poszedł Na loży stali chłopaki z Wyborczej, PAP, i innych znanych tytułów, co poradzić - rzecznik prasowy KSW to młody nastawiony na kasę hiphopowiec
    To może trochę za luźno. Nie żeby wszystko ciasno robić, ale jednak otoczenie rozprasza. No i 5-taśmowe liny też robią swoje. Ale gdy się nie ma co się lubi... Przynajmniej wylatujący za ring zawodnik nie zrobi spustoszenia w sprzęcie. Inna sprawa, że się zastanawiam, co im daje takie olewackie traktowanie reporterów... Ale ja w ogóle dziwny jestem

Domyślnie

Moje zdanie już znasz - jest moc KOPANA

Domyślnie

Świetne ujęcie, podobają się bardzo i opisu również czym robione bo pięknie trafione

Pozdrawiam,
    AMI
    D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
    www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)

Domyślnie

Najlepszy byl kolega z ujecia 6-go , warto bedzie pojsc na nastepna galae aby obejrzec final z grubaskiem Oliva z USA ... fajni tez byla inscenizacja Matrix na jedynce ...
    zacne fotografie ...

Uprawnienia umieszczania postów