http://www.euro.com.pl/upload_module...tml?from=baner
Kupiłem Tego laptopa na poczatku lipca. Wyglada na to ze oprócz Asusa jest to jeden z najlepiej skonfigurowanych laptopów w cenie ok 3000zł.
Moje wrazenie po takim czasie użytkowania:
- bez zawiech
-nie grzeje sie (świetnie rozwiazany układ chłodzenia) - na tym najbardziej mi zalezało bo dotychczas miałem złe doświadczenia z pracą na grzejacych laptopach. A raczej z jej brakiem. Grzały mi sie Vaio z serii Z, Acer, HP i wszystkie zaliczały dosyć czeste zawiechy.
-laptop pracuje w bardzo niekorzystnych warunkach - bardzo czesto w duzym zapyleniu. W sobotę czyściłem go poraz pierwszy wewnątrz i byłem mile zaskoczony ze nic do środka nie wpuszcza
-normalnie mam podłączony zewnetrzny LCD i juz sie przyzwyczaiłem - troszeczke inaczej obrazuje karta GF od ATI
-karta graficzna GF130 moze z duzym zapasem jak do normalnych zastosowań ale w razie czego prawie wszystkie tytuły gier na dziń dzisiajszy mozna odpalic i specjalnie laptop nie ma nic przeciw
-laptop jest czesto przenoszony i nie ma problemów że coś sie dzieje z obudową
- jedyne do czego mógłbym sie doczepić to moze spasowanie elementów które niby jest ok na pierwszy rzut oka ale jak sie przyjzy z bliska to jest jakieś dziwne
-namówiłem kolegę na tego laptopa i ma podobne wrazenia jak ja
-kupiłem go w euroagd na 30 rat 0% - ceny zminiają sie codzinnie - cena waha sie nawet do 400 zł - trzeba przypilnowac i zamówic jak jest najtaniej
Nowego Asusa widziałem tylko w sklepie - ma fajną konfigurację ale tylko tyle moge na ten temat napisać
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami