Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 26

Wątek: Wybor laptopa

Domyślnie Wybor laptopa

Zalezy mi na czasie, wiec kopiuje swoj watek z działu komputery, gdzie temat powoli zaginał. Moze tu jako ze jest wiecej odwiedzajacych, uzyskam jeszcze pare porad odnosnie tematu.

Prosze o pomoc w wyborze laptopa dla znajomej.
    Bedac w sklepach polecano nam te dwa ponizsze modele.

1.http://ce.computers.toshiba-europe.c...ibaShop/false/
    2.http://www.samsung.com/pl/consumer/p...pec&fullspec=F

Laptop ma sluzyc glownie do internetu, ewentualnie do pogrania w jakies prostsze gierki, np na wyjezdzie. Roznica w cenie miedzy nimi to 500zl, wiec czy warto doplacac do tego samsunga tyle kaski patrzac na ich parametry. Ja w tym temacie jestem całkowicie slabiutki, nie wiele mi to wszystko mowi. Niestety, ale musi byc kupiony w markecie, gdyz zakup bedzie na raty.
    Prosze o pomoc kolegow znajacych sie w tym temacie, wiem ze na was zawsze mozna liczyc. Z gory dziekuje.
    D90/grip|D50|T17-50/2.8|N35/1.8|N50/1.8|18-55VR|SB-900|Nissin Di866|

Domyślnie

Linki nie działają

Domyślnie

ja bym AMD nie brał pod uwagę
    Szanuję tylko tych którzy szanują mnie, a reszta na kran może wskoczyć mnie.

FX | N50 1.8G | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 VR II | SB-800 | WWW | BLOG

Domyślnie

wybierajac miedzy firmami - toshiba. szajsung nie budzi mojego zaufania
    Ostatnio edytowane przez skulinski ; 14-12-2009 o 13:36
    Puszki i słoiki...

Domyślnie

asus najlepszy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skulinski Zobacz posta
    nie czytając żadnych specyfikacji - toshiba. szajsung nie budzi mojego zaufania
    Tez tak kiedys myslalem, do czasu zakupu dla mojej drugiej polowki laptopa toshiby. Jakosciowa porazka. Odradzam Toshibe, chyba ze mowimy o wysokich (czytaj najdrozszych) modelach.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Pomyśl o sonym,seria FW...mam i sobie chwale niezła matryca full HD 16.4" 2 lampy podświetlajace,mocny procek 4gb ramu i 500gb dysku....teraz znajdziesz go za troche ponad 4k

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartek_902 Zobacz posta
    Pomyśl o sonym,seria FW...mam i sobie chwale niezła matryca full HD 16.4" 2 lampy podświetlajace,mocny procek 4gb ramu i 500gb dysku....teraz znajdziesz go za troche ponad 4k
    Niestety, ale cena nie moze przekroczyc 2500, bierzemy na raty, tak aby miesiecznie nie przekroczyc 80zł. Nie potrzebujemy wypasionego sprzetu, ale roznica 500zł jest do przyjecia, jesli warto tyle doplacic miedzy tymi lapkami za jakosc i wyposazenie.

Domyślnie

Polecam Asusa. Mam A3H, przeżył ze mną wszystko co lapek w notebookowym horrorze przeżyć może. I działa...
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów