Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

nie za jasna ta jedynka?
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Oszczędny w słowach Awatar M@rian
    Miasto
    Chełm Śląski

Domyślnie

Bardzo ładne wszystkie zdjęcia, dobre światło, modelka
    PS. Kurcze tak wpatruję się w pierwszą fotkę i żałuję teraz, ponieważ włócząc się wczoraj po centrum handlowym natknąłem się na taki fajny strój dla mojej "mikołajki" i zastanawiałem się nawet czy jej nie kupić do naszych sesji, ale jakoś zwątpiłem - patrząc na Twoje pierwsze foto żałuję niezmiernie i jestem na siebie zły
    Nikon D90, N 50mm 1.8 D, N 55-300, T 28-75, T 70-200, SB600

Domyślnie

Dla mnie tylko jedyneczka.

Domyślnie

Dla mnie przepalone jakieś
    D90+18-105 ED VR + N35 1.8 + N SB900

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez drMarco Zobacz posta
    Dla mnie przepalone jakieś
    przepalone?? chyba oboje inaczej rozumiemy przepaly...
    Nikon D3s,D800, N14-24f2.8, N35f1.4, N50f1.4, N85f1.4, SB-700,900 i inne graty

Domyślnie

no nie jest zle, jest sympatycznie ale juz z bolem glowy patrze na te wszystkie [imie nazwisko/xywka] photography .. ech.. jakos tak mi to juz zaczyna bokiem jako widzowi wychodzic bo jako foto to juz mi wyszlo jakis czas temu i nie daje podpisow tego typu .. a w jedynce troche detale buzi sie gubia w ogolnosci twarzy.. jasnosc chyba ..hm..
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Domyślnie

To na przyszłość: zdjęcie po obróbce zmniejszasz do rozmiarów max: 1024px - szerokości i max: - 760px wysokości

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów