nie za jasna ta jedynka?
Szukaj
nie za jasna ta jedynka?
"Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."
Bardzo ładne wszystkie zdjęcia, dobre światło, modelka![]()
PS. Kurcze tak wpatruję się w pierwszą fotkę i żałuję teraz, ponieważ włócząc się wczoraj po centrum handlowym natknąłem się na taki fajny strój dla mojej "mikołajki" i zastanawiałem się nawet czy jej nie kupić do naszych sesji, ale jakoś zwątpiłem - patrząc na Twoje pierwsze foto żałuję niezmiernie i jestem na siebie zły![]()
Nikon D90, N 50mm 1.8 D, N 55-300, T 28-75, T 70-200, SB600
Dla mnie tylko jedyneczka.
Dla mnie przepalone jakieś
D90+18-105 ED VR + N35 1.8 + N SB900
no nie jest zle, jest sympatycznie ale juz z bolem glowy patrze na te wszystkie [imie nazwisko/xywka] photography .. ech.. jakos tak mi to juz zaczyna bokiem jako widzowi wychodzic bo jako foto to juz mi wyszlo jakis czas temu i nie daje podpisow tego typu .. a w jedynce troche detale buzi sie gubia w ogolnosci twarzy.. jasnosc chyba ..hm..
"Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."
To na przyszłość: zdjęcie po obróbce zmniejszasz do rozmiarów max: 1024px - szerokości i max: - 760px wysokości
Skontaktuj się z nami