Od jakiegoś czasu przymierzam się do zakupu Nikona D90 z obiektywem 18-105. Codziennie przeglądam ceneo, średnia cena w ostatnich dniach oscyluje w granicach 3400 zł. Ku mojemu zaskoczeniu w sobotę rano pojawił się ten zestaw w jednym ze sklepów w atrakcyjnej cenie, nie zastanawiałem się złożyłem zamówienie i otrzymałem maila o następującej treści :
"" Dziękujemy za złożenie zamówienia w Sklepie Fotograficznym. Oto jego szczegóły:
1. Nikon D90 + Nikkor AF-S DX 18-105mm f/3,5-5,6G ED VR - 1 x 2751 PLN = 2751 PLN
Koszty wysyłki: 35 PLN
Razem do zapłaty (z wysyłką): 2786 PLN
Metoda płatności: płatność przy odbiorze
W najbliższym czasie poinformujemy Państwa o dokładnym terminie realizacji oraz o innych szczegółach zamówienia.
W razie potrzeby prosimy kontaktować się z nami e-mailem: [email protected] lub telefonicznie: 012-294-60-60 (pon.-pt. 9-17).
Wiadomosc ta została wygenerowana automatycznie, prosimy na nią nie odpowiadać.
Pozdrawiamy,
SklepFotograficzny.pl ""
Ponieważ w sobotę mają nieczynne dziś czekałem nainformacje dotyczące wysyłki i dostałem odpowiedz następującej treści :
"" Serdecznie przepraszamy, ale w wyniku pomyłki popełnionej przez jednego z naszych pracowników, na stronie internetowej przez kilka godzin widniała bardzo atrakcyjna cena na zestaw Nikon D90 + Nikkor AF-S DX 18-105mm f/3,5-5,6G ED VR, w której udało się złożyć Panu zamówienie.
Niestety nie jesteśmy wstanie zrealizować żadnego zamówienia w tej cenie.
Możemy natomiast zaproponować zestaw Nikon D90 + Nikkor AF-S DX 18-105mm f/3,5-5,6G ED VR + dodatkowo książkę Nikon Radość Fotografowania oraz torbę Nikon CF-EU04 -w cenie 3395zł.
Uprzejmie proszę o informację, czy będzie Pan zainteresowany takim zakupem.
Jeszcze raz przepraszamy za nieumyślne wprowadzenie w błąd.
Pozdrawiam. ""
Niska cena widniała jeszcze z półtorej godziny. Mam zapisaną stronę. Aparat był dostępny w ofercie. Był dostępny też w tej niskiej cenie także w innych konfiguracjach.
Teraz nie wiem co mam zrobic. Proszę o jakąś radę.
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami