Szukaj
Fajnie świecili, warunki dobre. Obróbka też mi się podoba. Kadry już mniej bo nie lubię tak szeroko ale to kwestia gustu.
Wytwornia FIlmow Fabularnych zawsze ma dobre swiatla i przede wszystkim duza scene. Ja polecam dogadac sie z organizatorami i robic fotki z rusztowan okalajacych cala sale ponad widzami. Tylko w zimowych miesiacach moze byc problem bo slisko i mozna poleciec w dol. Ladny set!
Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
Nikon 1800 (s)
Dzięki za wasze opinie.
Pomysł żeby dogadać się z organizatorami jest bardzo dobry, bo podczas koncertu była taka ekipa ludzi którzy mieli dostęp za bajerkami i w rożne miejsca obok sceny i również na wymienione już rusztowania. Ale chyba byli to sami "canonowscy" bo nie widziałem tutaj zdjęć z tego koncertu a z tych miejscówek mogły wyjść całkiem ciekawe kadry.
Wiec takie słabe wytłumaczenie przy okazji dlaczego kadry są takie szerokie, cóż robione z miejsc dla publiki.
Następnym razem bierz bez pozwolenia i będziesz rozdarty pomiędzy robieniem zdjęć a słuchaniemJa słuchałem, dziewczyna nie pozwoliłaby mi na zabranie sprzętu![]()
5 najlepsze
Innych mrok pogardy okryje-Jak oni sami w haniebnym milczeniu-ołtarze pradawne ojców porzucili-siebie,dzieci swoje i rasę-na zatracenie skazując-prochy wasze to już wiatr i niepamięć!
Skontaktuj się z nami