Szukaj
Ostatnio edytowane przez Pershing ; 11-12-2009 o 17:17 Powód: Nie ten dział
prawie wszystko o microstockach
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Sorry za zamieszanie, ale miało być w dziale portret, jeśli jest tu jakiś mod będę wdzięczny za przeniesienie.
mnie sie podoba obrobka duzo bardziej niz tamta poprzednia- chociaz z szyja troche za bardzo pojechales- troche bym opacity zmniejszyl i rozdzielil obrobke skory twarzy i szyi.. ale jak juz wiesz tez sie "nieznam". no i modelka nie znudzona.....
FX
na 1 jest całkiem calkiem, ale 2 przez cienie zupełnie do mnie nie trafia.
http://facebook.com/fotomagik
D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół
nooo... w końcu piękna, uśmiechnięta, zalotna, romantyczna, kokieteryjna kobieca Kobieta, a nie jak w zdecydowanej większości przypadków nabzdyczone, obrażone, naburmuszone, walące się w prawo lub lewo, nienaturalnie powyginane i podkolorowane cyrkówki-wieszaki... dlatego właśnie bardzo mi się podoba 2. A cienie?????.... hmmmm... to kwestia kilkunastu sekund. Uśmiech nie! Może rzeczywiście są trochę zbyt głębokie i wymagają delikatnej korekcji. Na 2 dobra obróbka, choć trochę romantyzm subtelnej urody dewastuje kolczyk w nosie. Po prostu nie pasuje mi do tego nastoju. Wyretuszowałbym też listek przysłaniający palec.
Zdjęcie 1 - odciągają wzrok jasne plamy światła w tle.
Moim zdaniem, dziewczyna jest bardzo fotogeniczna z dużym naturalnym kreatywnym potencjałem.
Pozdrawiam.
... sprzęt do robienia zdjęć i nie tylko
Okropne ma paznokcie IMO.
D90+18-105 ED VR + N35 1.8 + N SB900
Oba zdjęcia przyjemne w odbiorze. Takie albumowe.
dla mnie zbyt plastickoweale ladne
![]()
F50 | D80 | D100Krytykując podaj wskazówki żeby inni robili lepsze zdjęcia
Tesknie za D90/D50 | N 50 1,8 | T 28-75 2.8 | Nissin Di622 | Gripem Nie tesknie za: T 75-300 4-5,6
Jeszcze na przyszłość "ku pamięci" : zdjęcie po obróbce zmniejszasz do rozmiarów max: 1024px - szerokości i max: - 760px wysokości, wysokość max 760px!!!
Skontaktuj się z nami