Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 39

Wątek: Znowu klify!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    bardzo ładnie zrobione i ciekawa miejscówka
    Jak jeszcze kiedys postanowisz pomeczyc matryce w tych warunkach i w tej szerokosci geograficznej to z przyjemnoscia tobie pokaze to miejsce

Domyślnie

Ciekawe miejsce, bardzo ładnie pokazane
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

No takieee klify to ja mogę każdego ranka przyjmować.
    Kadr i dynamika na duży plus, natomiast wydaje mi się, że światełko tym razem zbytnio nie rozpieszczało .

Domyślnie

Hej kolejne fajne zdjecie.
    Tak sie zastanawiam czy Wy macie jeszcze cos innego do focenia nizeli te skalki?

Mam pomysl, za kazdym takim zdjeciem podawaj nam namir gdzie to zrobione, my naniesiemy to na google map i zobaczymy ile linii brzegowej juz obpstrykaliscie

To bylo bez sarkazmu - ale daliscie juz taka wielka dawke Irlandzko/UK-owych skalek ze zastanawiam sie czy mozecie cos innego zapodac.

Co do zdjecia to zastrzeżeń brak - bardzo dobre wykonanie, kolorki takie jakie lubie, dwoma slowami dobra robota.

Domyślnie

Niezłe te klify. Greg którego obiektywu używałeś do tych fotek? Tamrona, czy jednego z kitów? Pytam bo jestem przed zakupem D90

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SunFire Zobacz posta
    Mam pomysl, za kazdym takim zdjeciem podawaj nam namir gdzie to zrobione, my naniesiemy to na google map i zobaczymy ile linii brzegowej juz obpstrykaliscie

To bylo bez sarkazmu - ale daliscie juz taka wielka dawke Irlandzko/UK-owych skalek ze zastanawiam sie czy mozecie cos innego zapodac.
    .
    Sluchaj.....jak masz w okolicy pole rzepaku to pokazujesz rzepak a jak rolosy to pokazujesz rolosy!
    Ja mam ocean i klify i to lubie!

Cytat Zamieszczone przez ocean Zobacz posta
    Niezłe te klify. Greg którego obiektywu używałeś do tych fotek? Tamrona, czy jednego z kitów? Pytam bo jestem przed zakupem D90
    Tutaj Tamron

Domyślnie

Klify, ale wreszcie inaczej

Podoba mi się.

Pozdrawiam.
    Nikon DX

Domyślnie

Osobiście to mógłbym takie kadry oglądac bez końca i nie mówie tego dlatego, żeby "podlizywac się" autorowi (w tym przypadku Gregowi), ale także innym Kolegom przebywających w tamtych okolicach! Także WELL DONE & GIVE ME MORE!

P.S. Al Koholik miał rację - gdzie nie pojedziesz na Zachód, to masz z każdej strony coś do obfocenia... Zazdroszcze, naprawdę zazdroszczę miejscówek, jednak mz jeden dzień nie starczy, żeby obcic najładniejsze miejsca
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hoobie Zobacz posta
    ......... jednak mz jeden dzień nie starczy, żeby obcic najładniejsze miejsca
    Przyjedzcie na wiecej Hehe od poniedzialku mam wieczny urlop

Domyślnie

Troszkę inne obróbkowo niż poprzednie... i też fajnie to wyszło...

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów