Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 39 z 39

Wątek: Znowu klify!

Domyślnie

woda za jasna klif za ciemny
    http://www.wix.com/jurkulesza/giefoto
    fx 700/17-35/50/12-24/180
    4/3 E400

Domyślnie

zaglądam kolejny raz - bardzo mi się ta fotka podoba

Domyślnie

Nie wiem czmu mi umknął ten wątek, jakimś cudem go przeoczyłem.

Napisze tylko tyle, że zdjęcie jest bardzo podobne do tego co można tam było zobaczyć na własne oczy, zarówno ekspozycja jak i kolory, wiec uważam, że super wyszło.

Domyślnie

Greg77, który poziom morza jest właściwy bo ja widzę dwa Na pierwszym planie dużo skały i płytko a zatoka powyżej dokładnie wypełniona (sprzeczność). Albo coś się wypłaszczyło i dlatego zasygnalizowałeś skalę albo nie wiem co
    red light, dark room...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Amadeusz Zobacz posta
    Greg77, który poziom morza jest właściwy bo ja widzę dwa Na pierwszym planie dużo skały i płytko a zatoka powyżej dokładnie wypełniona (sprzeczność). Albo coś się wypłaszczyło i dlatego zasygnalizowałeś skalę albo nie wiem co
    Albo od lewej nadchodzila 10m fala!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Albo od lewej nadchodzila 10m fala!
    Nie, nie o falę chodzi.
    W "dla zainteresowanych" dostrzegłem różnicę poziomów szczytu skałki z jej początkiem z zatoce czego tu nie widać i wygląda nienaturalnie - taka zmyłka dla oka poprzez perspektywę.
    red light, dark room...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Amadeusz Zobacz posta
    Nie, nie o falę chodzi.
    W "dla zainteresowanych" dostrzegłem różnicę poziomów szczytu skałki z jej początkiem z zatoce czego tu nie widać i wygląda nienaturalnie - taka zmyłka dla oka poprzez perspektywę.
    OK myslalem ze chodzi o nieumiejetna sklejke a to jest jeden kadr

Domyślnie

Hej Greg77
    Rozumiem twoje hobby, kazdy ma jakies i kazde bardzo szanuje i cenie .

Zastanawia mnie tylko jeden fakt ze tak malo jest fotek z IE innych nizeli fale, skaly i ocean.
    A ze akurat Twój watek mi wpadl w oko to napisalem o tym akurat w Twoim , bo w koncu w IE focisz.
    A skoro i IE focisz to wyszlem z zalozenia ze wiecej braci z IE bedzie ogladac Twoj watek, wiec sie wypowiedza na czym polega ten fenomen . Tak wiec nie bierz moich rozwazań zbyt personalnie (to byla zachęta do dyskusji - choc koledzy nie bardzo chyba chcieli podyskutowac) .

Fotki robisz naprawde fajne, kolorystyka mi sie podoba, klimatyczne itd. pewnei wiele moglbym sie od Ciebie nauczyc w tej kwestii.
    A co do rzepaku to tak, tam gdzie ja jestem mozna chyba kukurydze jedynie focic , ale juz nie w tym roku

Trzymaj sie i pozdrawiam

PS
    I tak bede sobie obserwowal Twoje watki, mam nadzieje ze sie nie pogniewasz.
    Mam jeszcze jedno pytanie - jakimi szkielkami robisz te fotki, jakie czasy? bede wdzieczny za info o ile to nie tajemnica warsztatu (bo i takich kolegow ktorzy tak mowili spotkałem).

Pozdrowienia dla wszystkich z IE

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów