Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 39

Wątek: Znowu klify!

Domyślnie

levels + 10% i będzie gitara.

btw - zawuażyliście, że przynajmniej połowa stałych bywalców tego działu mieszka w UK ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez erde Zobacz posta
    btw - zawuażyliście, że przynajmniej połowa stałych bywalców tego działu mieszka w UK ?
    Chmmmmm zauwazylem
    Wydaje mi sie ze problem moze polegac na tym ze latwiej jest kupic sprzet mieszkajac poza FATERLANDEM!

Domyślnie

raczej problem polega na tym, że w PL coraz większy gnój... (chociaż w UK też raczej tak wesoło nie jest).

W każdym razie drogi Gregu, od kiedy zacząłeś racjonalnie podchodzić do obróbki, Twoje zdjęcia niczym nie odbiegają od reszty UKejowych strzelców i coraz bardziej mi się podobają.

A ja czekam na śnieg i chociaż 2 dni wolnego, żeby móc zapolować na jakąś sarninę na warmińskich, śródleśnych łąkach

Btw again - w październiku zacząłem drugie studia - British & EU Law na oddziale Cambridge na UW, więc gdybyście mieli jakieś problemy, np z zakazem fotografowania, to śmiało walcie do mnie

Domyślnie

Gregorzu fota gra. Nie spiewa jednak. Moze moj monitor. Wyobrazam sobie skalki jasniej a z kolei fale jakby lekko przpalu dostaly mz. Takie szczegoliki. Bo generalnie to oki. Kolorystyka jak w IE. Trawki znam dobrze i tez ich kolor odbieram pozytywnie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GUINNESSts Zobacz posta
    Gregorzu fota gra. Nie spiewa jednak. Moze moj monitor. Wyobrazam sobie skalki jasniej a z kolei fale jakby lekko przpalu dostaly mz. ...
    Trudno się nie zgodzić - kadr udany, fajnie że kolory na niebie zagrały
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GUINNESSts Zobacz posta
    Wyobrazam sobie skalki jasniej a z kolei fale jakby lekko przpalu dostaly mz.
    U mnie skalki sa wystarczajaco jasne a raczej tak akurat.........a co do fal......mysle ze musisz sprawdzic sam czy jest tam przepal......sprawdz sobie chocby histogram....

Domyślnie

u mni ewszystko wyglada jak nalezy , jest wysmienicie!

Domyślnie

A nie daloby sie z dolu? Pod tymi falami? Tak w srodku?
    Chyba w miare duza parasolka rozwiazalaby problem ewentualnego zamoczenia sprzetu?

Domyślnie

Nie ma bata! Po Nowym Roku jadę na Loop Head... Dobra fota podobnie jak panoramka z innego wątku...
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Al Koholik Zobacz posta
    Nie ma bata! Po Nowym Roku jadę na Loop Head... Dobra fota podobnie jak panoramka z innego wątku...
    Rozumiem ze nareszcie sie spotkamy

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów