Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 35

Domyślnie Mini Beauty Dish + SB-900

hello,

czy ktos z Was orientuje sie czy i wogole mozna w Polsce kupic cos takiego do naszych 900'tek:
    http://www.viewfinderphotography.co....hp?prod_id=479

?

Domyślnie

PS. a jezeli nie to czy ktos z Was moze siedzi w UK i moglby mi kupic i zapodac do PL? (zaplace przelewem z gory)

Domyślnie

bardzo fajny gadżet! ja też chętnie bym się połaszczył na takie coś - jak kolega wyżej. Czy któryś z kolegów z UK zechciałby pomóc? proooszę ..

Domyślnie

Muszę przyznać że bardzo ciekawy zestaw. Ma wszystko czego potrzeba. Ciekawi mnie jakość zestawu. Jak nie znajdę filtrów mi potrzebnych to chyba będę zainteresowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kruszyna Zobacz posta
    Muszę przyznać że bardzo ciekawy zestaw. Ma wszystko czego potrzeba. Ciekawi mnie jakość zestawu. Jak nie znajdę filtrów mi potrzebnych to chyba będę zainteresowany
    Nie trochę małe to jest? kilkanaście chyba cm średnicy to chyba niewiele? To rozmiar niektórego banalnego dyfuzora łącznie z np nadmuchiwanym softboxem z alledrogo.

Strobiści, skomentujcie...
    Ma i ja RB67, F90X, F4S+F4+1/2 F4, Metz ,SB i brzydkie Canony. Na góry m4/3

Domyślnie

halo. uk zglasza sie.
    sluze pomoca.
    FX

Domyślnie

nie lepiej kupic miske za 4zl, talerzyk za zlotowke, troche folii alu i zrobic sobie disha za 7zl 10x wiekszego niz ten?

Domyślnie

a zrobiles cos takiego ? jak tak, to pokaz zdjecia
    mi sie udalo, zbydowałem swojego disha. niestety dish miskowy nie pracuje, jak oryginalny. raczej nie do zdobycia będzie miska o odpowiedniej wypukłości. Te, które są w sklepach po prostu odbijają swiatło nie w tym kierunku, w którym byśmy sobie to życzyli...
    D810 | D800 | 2x D610 | N50 1.8 | N 10.5 2.8 | T 11-16 2.8 | N 24-70 2.8 | N 70-200 2.8 VR | 105 VR

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez novell Zobacz posta
    halo. uk zglasza sie.
    sluze pomoca.
    poszlo pw

Domyślnie

hmm nie mam pod reka zdjec ale robilem wedle pierwszego tutoriala jaki wyskoczyl w google, rzeczywiscie mam taka lekko plaska miske w tym momencie bo innej u mnie na wsi w sklepiku nie bylo ale wiem ze sa dostepne inne, polokragle ktore juz chyba beda prawie idealne (chyba)

jesli twierdzisz ze taki firmowy dish jest duzo lepszy to pewnie masz racje poniewaz ja takowego nawet w rekach nie mialem wiec porownania nie mam, w kazdym razie i tak efekt mi sie bardzo podobal (bawilem sie pozyczona lampa bo swojej nie mam )

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów