Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Domyślnie Orły przestworzy

Leżąc latem na łódce, gapiąc się w niebo...

1.

Zapraszam
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Świetny pomysł. Mi się podoba

Domyślnie

to chyba przyflauciło, fajnie ustrzelone,pozdrawiam

Domyślnie

Bardzo ciekawy kadr .

P.S. Przynajmniej nad obróbką nie musiałeś się namęczyć (nawet rameczka minimalistyczna ).

Domyślnie

ciekawe zdjęcie, gdyby je podał ktoś z topowej branży fotograficznej przekonany jestem ze byłoby hitem

Domyślnie

Swietna kompozycja, gratuluje oka.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

No to ładnie ustrzeliłeś te "orły" dobre.
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

Poczekaj, może podpasuje Ci jakiś konkurs, to szansa na nagrodę jest
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Dzięki chłopaki! Nie spodziewałem się takiego jednoznacznie pozytywnego odbioru. Kiszę to zdjęcie już parę miesięcy nie decydując się na pokazanie, choć szczerze mówiąc bardzo mi się podoba. Orłów ci u nas dostatek, również stalowe ptaki na niebie nie są czymś nadzwyczajnym, jednak do skompletowania ich w jednym kadrze trzeba sporo szczęścia i akurat na mnie padło.

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    ciekawe zdjęcie, gdyby je podał ktoś z topowej branży fotograficznej przekonany jestem ze byłoby hitem
    Janku, mnie lokalna sława wystarczy. Nie lubię tłoku, wywiadów, limuzyn, autografów, a przede wszystkim błysku fleszy do tego stopnia, że sam nawet nie mam Sabinki...
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Ten kadr ilustruje, jak bardzo wazna jest kompozycja w fotografii. Pozornie banalny motyw dobrze skompoznowany tworzy bardzo dobre zdjecie.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów