Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 46

Wątek: Ronda

Domyślnie

Piękne kadry, wszystkie mi się podobają

woda
    Gość

Domyślnie

Co tu duzo mowic. pieknie wyszlo. Podoba mi sie cala trojka. Chyba nie umialbym sie zdecydowac, ktory wybrac.

Domyślnie

Dzieki za opinie Postaram sie pokazac stamtad cos jeszcze, jak tylko czas pozwoli.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Rewelacja! 2 i 3 najlepsze.
    Jeśli możesz powiedzieć, czy 3 robiłeś z RAWa z 1 naświetlenia (jeśli tak, na czym łapałeś światło?), czy z kilku w bracketingu?

P.S.
    Wszedłem zaintrygowany tytułem - ciekawe, że ktoś fotografował ronda drogowe
    nokin 003D # normat 71-05/8.2 # amgis 03/4.1 # rokkin 05/8.1 # rokkin 07-003/5,4-6,5 RV # BS-009

Domyślnie

Rewelacyjne miejsce !
    Cały secik fajny, jednak jakbym miał wybierać to kolejność przedstawia się następująco:
    - nr 2
    - nr 3
    - nr 1

P.S. Na żywo to musi robić wrażenie .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ovation Zobacz posta
    Jeśli możesz powiedzieć, czy 3 robiłeś z RAWa z 1 naświetlenia (jeśli tak, na czym łapałeś światło?), czy z kilku w bracketingu?
    Wywolane z jednego rawa za pomoca RawTherapee (ostatnio przestawilem sie na ten program i musze przyznac, ze jest swietny - fajnei sie spisuje sie funkcja wydobywania cieni - tutaj tez byla uzyta). Swiatlo mierzone punktowo na niebie ponad drzewkiem.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malasana Zobacz posta
    Wywolane z jednego rawa za pomoca RawTherapee (ostatnio przestawilem sie na ten program i musze przyznac, ze jest swietny - fajnei sie spisuje sie funkcja wydobywania cieni - tutaj tez byla uzyta). Swiatlo mierzone punktowo na niebie ponad drzewkiem.
    No to ładnie powyciągał cienie, na dole zdjęcia musiała być czarna plama.
    Dzięki za info, nigdy nie miałem okazji przyjrzeć się temu programowi, ale chyba warto spróbować tej terapii
    nokin 003D # normat 71-05/8.2 # amgis 03/4.1 # rokkin 05/8.1 # rokkin 07-003/5,4-6,5 RV # BS-009

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ovation Zobacz posta
    No to ładnie powyciągał cienie, na dole zdjęcia musiała być czarna plama.
    Dzięki za info, nigdy nie miałem okazji przyjrzeć się temu programowi, ale chyba warto spróbować tej terapii
    Nie bylo czarnej plamy, swiatlo bylo bardzo delikatne, to poznym popoludniem bylo. Z czarnej plamy na matrycy d70 by tak ladnie wyciagnac sie nie dalo

Domyślnie

Kolejne zdjęcia, które ogląda się z przyjemnością Naj. 3,2,1
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Jedynka bdb a i dwójka zacna

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów