Close

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 52

Wątek: N_1

Domyślnie

MIODZIO !!!
    Całość zrobiona, przyprawiona i podana, jak najwyższej jakości mięsiwo
    D80; D300s - N18-55 VR; N70-300VR, N50-1.8, czasami Sigma 170-500 lub 150-500

http://www.photoblog.pl/zprkangur/profil
    https://www.facebook.com/zprkangur

Domyślnie

Bomba, ostatni misiu ma ciekawy wygląd przez to grube futro. Ciekawy opis i super zdjęcia.
    No i czekam na więcej.

Domyślnie

Tekst i zdjęcia doskonale się uzupełniają, doskonała robota! Dawaj następne odcinki.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Z jednej strony zazdrość przeżycia takich emocji, z drugiej zaś chwila zastanowienia, czy stać by mnie było na takie poświęcenie i poziom adrenaliny. Choć zdjęcia i opis są jak najbardziej w porządku, to nie sposób oddać w nich tego, jak było naprawdę. Podziwiam Cię, Michale, wyrażam ogromny szacunek, bo uprawiasz fotografię przyrodniczą z prawdziwego zdarzenia. A same zdjęcia? Jak to u Ciebie, choć te są tutaj bardzo naturalne Pozdrawiam serdecznie i czekam na ciąg dalszy tej niezwykłej historii...
    Ostatnio edytowane przez wld ; 09-12-2009 o 16:42
    D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
    l
    http://wld-art.pl

Domyślnie

gratuluję wspaniałej przygody... i czekam na jeszcze.

Domyślnie

:O wgniotło mnie w fotel... dzięki za tę relację ! pozwolę sobie podrzucić linka na FB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wld Zobacz posta
    Z jednej strony zazdrość przeżycia takich emocji, z drugiej zaś chwila zastanowienia, czy stać by mnie było na takie poświęcenie i poziom adrenaliny. Choć zdjęcia i opis są jak najbardziej w porządku, to nie sposób oddać w nich tego, jak było naprawdę. Podziwiam Cię, Michale, wyrażam ogromny szacunek, bo uprawiasz fotografię przyrodniczą z prawdziwego zdarzenia. A same zdjęcia? Jak to u Ciebie, choć te są tutaj bardzo naturalne Pozdrawiam serdecznie i czekam na ciąg dalszy tej niezwykłej historii...
    Ja Cie proszę grzecznie przestań

Dzięki za opinie, fajnie, że sie podoba
    "czuję jak rodzi się moc"

Domyślnie

no. dziwne by było jak by się nie podobało

Domyślnie

Zdjęcia świetne ale to raczej standard w przypadku jurgena. Natomiast ilość tekstu, zwykle oszczędnego w słowach autora, jest zaskakująca
    Piękne opowiadanie. Czekam na więcej.

No zdjęcia też jakieś możesz dać

Rycerz
    Gość

Domyślnie

świetna esencja fotografii przyrodniczej!
    wreszcie widac kto robi zdjecia...eh...widac pasje i zaangażowanie
    gratuluje odwagi, siły i zdjęc! a przede wszystkim spotkania z tak niezwykłą na co dzień zwierzyną

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów