Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Katie

Domyślnie Katie

zaczolem obrabiac zeszly tydzien. eh. musze powiedziec ze chyba musze zaczac podgladac zdjecia w trakcie "sesyjek" na laptopie bo spodziewalem sie ze wiecej wyszlo i kiszka- na sile bym musial wybierac (zdecydowanei inaczej niz z Luke bylo bo tam nie wiedzialem co odrzucic). no ale hey ho. na poczatek Katie. Emmie przyjze sie w pozniejszym terminie.
    zapraszam do krytykowania
    1.

EDIT - BRAK ZDJĘĆ NA ZEWNĘTRZNYM SERWERZE. KORZYSTAJCIE Z FORUMOWEGO HOSTINGU
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 13-10-2024 o 21:14
    FX

Domyślnie

Ekonet! Obudź się!

Domyślnie

hmm mi sie podobaja... jedynie moze w numerze 1 troszke przepalony dekolt ale poza tym ok.. i ciekawa modelka... mam wrazenie ze niezle sie bawila podczas sesji a to juz polowa sukcesu
    D300, D200, S5 PRO, Mamiya RZ67 PRO i 645 PROTL, SB600, S24-70, S70-200, S120-400, N50/1.8, Metz 45CL4, Vivi285

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez novell Zobacz posta
    ?
    Ortografia i interpunkcja bije po oczach

Odnośnie zdjęć - dwójka bardzo fajna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boghol Zobacz posta
    Ortografia i interpunkcja bije po oczach
    hehe no niestety nie jest to moja mocna strona no ale przeciez nie bede dawal zonie zeby sprawdzila posta zanim go wysle o 12 w nocy nie ?
    Cytat Zamieszczone przez Boghol Zobacz posta
    Odnośnie zdjęć - dwójka bardzo fajna
    dzieki. duzo pracy w nie wlozylem przed i po chodz do ostatniego momentu nie bylem pewien czy bw dziala.
    FX

Domyślnie

Czy pierwsze to jest Color Stylizer z Color Efexa? Jeżeli zmiejszysz bardziej krycie warstwy, powiedzmy do 20 - 30 % to moim zdaniem efekty są ciekawsze.

Domyślnie

sprobuje wiec :> dzieki za wskazowke. zainstalowalem sobie ostatnio ta wtyczke i czasem cos tam ciekawego mozna znalesc a czasem zupelnie nie pasuje. napewno warte polecenia.
    FX

Domyślnie

Ja używam tylko kilku z nich, głownie właśnie Color stylizera, Crossa, Skin softenera i to w zasadzie wszystko. Czasami jeszcze Bleach bypass, bardzo czasami. Reszta mi się nie podoba i nie używam. W każdym razie trzeba tej zabawki używać z głową, bo jak robiłem porządki na dysku i zobaczyłem co ja wymyslałem z tymi filtrami na początku to się za głowę chwyciłem

Domyślnie

tzn ja ci powiem tak podoba mi sie ten program dlatego ze ma "w kupie iles opcji" wiec mozesz szybko sprawdzic czy ci cos pasuje i jakis styl dobrac.
    do crossa i skina mam porobione akcje na bazie Kelbiego i glownie tego uzywam. Color Efex glownie jak juz nie mam pomslu albo w poszukiwaniu pomyslu albo zeby cos zatuszowac. no ale przyjze sie temu co mowiles.
    FX

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów