Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Kwadratowo....

Domyślnie Kwadratowo....

Jak ktos lubi to ulepilem jeszcze takie cos

Domyślnie

Nie... nie tym razem. Światło i obróbka na duży plus. Natomiast kadr mi nie leży. Za płasko to wziąłeś...i do tego podział kadru też taki niezdecydowany...
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Al Koholik Zobacz posta
    Nie... nie tym razem. Światło i obróbka na duży plus. Natomiast kadr mi nie leży. Za płasko to wziąłeś...i do tego podział kadru też taki niezdecydowany...
    Ech........wciaz brak szerszego szkla do takich kadrow....robie co moge na tych 17mm!

Domyślnie

Bedzie bolalo... nie popisales sie na tym zdjeciu. Zbyt wczesna pora na wykonanie dobrego zdjecia. Skaly na dole za ciemne i ciezkie. Wiem, ze sa trudne do sfotografowania ale mimo wszystko... i na dodatek to ostre swiatlo wkradajace sie po lewej... nie wspomne o ramce ktora wystarczyla by na 3 kolejne zdjecia...

Sorry Gregu ale tylko pol gwiazdeczki *-
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Mnie sie to podoba. Co prawda innaczej bym kadrowal i glebiej zmierzyl ostrosc.
    Zupelnie nowe rzeczy pokazujesz. Co za odmiana. Kto nam teraz bedzie panoramki pokazywal?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GUINNESSts Zobacz posta
    Mnie sie to podoba. Co prawda innaczej bym kadrowal i glebiej zmierzyl ostrosc.
    Zupelnie nowe rzeczy pokazujesz. Co za odmiana. Kto nam teraz bedzie panoramki pokazywal?
    No no! Poczekaj jeszcze ze dwa dni to i panoramki pokaze
    A co do ostrosci to bym polemizowal........w koncu po co jest praca na przeslonie????? No i czy te skalki nie zasluguja na ostrosc????

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Ech........wciaz brak szerszego szkla do takich kadrow....robie co moge na tych 17mm!
    Ustawić ogniskową na 17mm, kadr pionowy i stanąć na jakimś kamieniu ewentualnie na palcach
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    No no! Poczekaj jeszcze ze dwa dni to i panoramki pokaze
    A co do ostrosci to bym polemizowal........w koncu po co jest praca na przeslonie????? No i czy te skalki nie zasluguja na ostrosc????
    Owszem. Ale gdybys ostrzyl kilka metrow dalej to mialbys i skalki i kolejne skalki i wszystko w odpowiedniej glebi.
    A tak jest niezdecydowanie mz.

Domyślnie

Podłoga wygląda jakby czekoladowymi herbatnikami była wyłożona .

Domyślnie

Bardzo fajna kadrowo-kwadratowa fotka. Ramka troche odciaga uwage.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów