Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 33

Domyślnie Moje nocne manewry :)

Witam
    Kilka pierwszych fotek na tym forum....

Zdjecia sa swiezutkie, bez obrabiania w photoshop-ie czy picasa...prosto z aparatu

Prosze o opinie

1.

2.

3.

4.

zdjecia lekko nieostre, ale w realu i wydrukowane to wygladaja lepiej
    Ostatnio edytowane przez TMB ; 08-12-2009 o 17:02

Domyślnie

ktos wie jak zamienic link na zdjecia w watku???

Domyślnie

juz naprawiłem...czekam na opinie

Domyślnie

Ja tu nie widzę niczego co można by w jakikolwiek sposób ocenić

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TMB Zobacz posta
    Zdjecia sa swiezutkie, bez obrabiania w photoshop-ie czy picasa...prosto z aparatu
    Software: Picasa 3.0

Co Tobie podoba się w tych zdjęciach najbardziej?
    D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \

Domyślnie

Szczerze powiedziawszy to też troszkę nie rozumiem tych zdjęć, może mają jakiś ukryty przekaz którego nie ogarniam.
    Nie muszę robić wspaniałych fotografii, chcę robić je świadomie, reszta przyjdzie z czasem.
    Nikon i klamoty

Domyślnie

w Picasie zmniejszałem rozmiar i tyle

pewnie maja jakis przekaz - tak, tylko trzeba zrozumiec(nie pije do nikogo)....to moze rozwinę - jest to okorowane(zywicowane) drzewo na ktorym jest zywica - poprzez oswietlenie specjalna lapma daje taki efekt

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

Artysta odkrywa przed nami nowa formę... oto wyglądające z pozoru na zwykłe sosny, sfotografowane ze złym balansem bieli, zupełnie bez pomysłu na kadr, jakiekolwiek zróżnicowanie i szanse na odpowiednią ekspozycję, tutaj mają fantastyczna oprawę artystyczną, na jaw wychodzi drugie dno, głębia tak niedostrzegalna i ukryta przed zwykłym zjadaczem chleba... dodatkowym atutem zdaje się być wykorzystanie do granic możliwości mocnych punktów w kadrze, co karze doszukiwać się inspiracji u Ansela Adamsa lub Bressona... Gratulujemy...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TMB Zobacz posta
    pewnie maja jakis przekaz - tak, tylko trzeba zrozumiec(nie pije do nikogo)....to moze rozwinę - jest to okorowane(zywicowane) drzewo na ktorym jest zywica - poprzez oswietlenie specjalna lapma daje taki efekt
    bo widzisz, gdybys taka lampa oswietlil naga modelke wysmarowana zywica to pewnie by sie spodobalo, z tymi zdjeciami to moze na forum.dendrofilia.pl

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów