Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 33 z 33

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomek 93 Zobacz posta
    tak na marginesie, pomijając cenę, parametry wiadomo, zawsze lepiej mieć większą ogniskową niż mniejszą
    Z tym zawsze, to bym polemizował. Ku mojemu zdziwieniu w jesień-zimie wystarcza mi 105 mm, sprzedałem manual 60-300 bo na długim końcu używałem 3 x w roku. W torbie 70-210 ma wystarczyć aż kupie kiedyś, nieprędko, prawdziwego długiego potwora (może VR, może 2.8, nie wiem, nie ten czas)

Wielu "modli się" o szeroki kąt, więc nie generalizujmy że każdy potrzebuje bardzo długo.
    Ma i ja RB67, F90X, F4S+F4+1/2 F4, Metz ,SB i brzydkie Canony. Na góry m4/3

Domyślnie

A więc kolega nie ma pojęcia o fotografi ptaków (patrz zdjęcia Wld)może 70-300mm nie jest najszybszy ale daje rade mam to szkło i wiele zdjęć z niego zrobiłem i to dobrych zdjęć...Ale największe możliwości wyciska z tego szkła Wld!!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dominikmiz Zobacz posta
    A więc kolega nie ma pojęcia o fotografi ptaków (patrz zdjęcia Wld)może 70-300mm nie jest najszybszy ale daje rade mam to szkło i wiele zdjęć z niego zrobiłem i to dobrych zdjęć...Ale największe możliwości wyciska z tego szkła Wld!!
    Wiesz... ja nie twierdze ze on jest calkiem do niczego... ale to nie o to chodzi zeby 'jakos dawal rade' Owszem jest to bardzo fajne szkielko, bardzo ladnie obrazuje ale mimo wszystko ja bede sie upieral ze jest wolne... Zgadza sie - przesiadajac sie z czegos jeszcze wolniejszego widzi sie ze jest szybkie... ale jak Ci po raz kolejny cos ucieknie z kadru bo af nie trafil albo pojechal po calej dlugosci to przypomniesz sobie co mowilem
    D300, D200, S5 PRO, Mamiya RZ67 PRO i 645 PROTL, SB600, S24-70, S70-200, S120-400, N50/1.8, Metz 45CL4, Vivi285

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów