Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Lalki mycie ;-)

Domyślnie Lalki mycie ;-)

...i obiecuję już jakiś czas Was nie męczyć Generalnie chciałem pokazać drugą część zdjęć z tej samej "sesji" co w tym wątku, tylko tym razem już bez koloru Jeśli macie ochotę - piszcie co poprawić
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 05-08-2024 o 23:52

Domyślnie

lalki mycie i suszenie ładnie tak podglądać kobiety? Barbie odarta z godności Z dwójki zaśmiewam się do łez!
    Cudną masz córcię
    Osobiście lubię jedynkę (za kadr po przekatnej) i dobrze ujęte skupienie małej, dwójka-już wiesz- do łez...
    na blogu również jedynka i dziewiątka- lubię

Rozmowny
    Miasto
    augustów/żory/stafford

Domyślnie

osobiscie uważam, że to jeden z lepszych Twoich setów.jest klimat.
    ...

Domyślnie

Pisałem Ci to już na priv, ale powtórzę publicznie: Jesteś najlepszym fotografem, jakiego znam...A jeżeli będziesz się rozwijał, z taką prędkością, jak dotychczas, to jeszcze usłyszymy o Tobie w telewizorze...serio piszę!(przepraszam, ale to moje osobiste zdanie, na temat twórczości Artiego )

pozdr...
    d'SLR; Takumar 1,8/55; Zeiss 3,5/135
    sadpunk44.blogspot.com

Domyślnie

no panie Arturze --- pierwszoligowo
    | Nikon |

Domyślnie

Zdjęcia ok, liczyłem jednak na małe fotostory no i może tego mi brakuje.
    S5 pro, S8mm, T17-50 2.8mm, N35mm 1.8, N50 1.4D, N85 1.8D, 10-20 sigma, nikon D7100
    https://radoslawsobik.pl/

Domyślnie

Taki bezkolor i nie bezkolor... ale powiem szczerze, że bardziej do mnie ta tonacja zdjęć przemawia

Ten set również ma klimacik jak poprzednia seria, jak to się ładnie mówi "...zdjęcia gadają..." fajnie żeś połapał te chwile gdzie Maja była zajęta swoją lalą, jest inaczej niż do tej pory u Ciebie, chyba faktycznie zaczynasz szukać swojego stylu, a to się chwali

Domyślnie

To co tu zobaczyłem to zupełnie, ale to zupełnie co innego niż nam prezentowałeś dotychczas. Artur, nie zrozum mnie źle ale te fotografie mają w sobie coś upiornego, kojarzą mi się z dreszczowcami i horrorami. Ogólnie podobają mi się bardzo ale jak napisałem wyżej, jest to coś zupełnie innego.
    pzdr
    D750 l 24 1.4 l 35 1.8 l 50 1.4 l 85 1.4 l 180 2.8

Domyślnie

Artur, dojrzewasz Moje gratulacje Fajny klimat. Moim zdaniem (nie biczujcie) do takich tematów jak zabawy dzieci nie pasuje, ale za tonacje i klimat masz u mnie piąteczkę
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Oszczędny w słowach Awatar koofel
    Miasto
    "prawie" Kraków

Domyślnie

Zawsze krystalicznie czysto a teraz z szumem?
    Ciekawie...ciekawie...
    Na co sprzętu kupa jak fotograf dupa...

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów