...i obiecuję już jakiś czas Was nie męczyćGeneralnie chciałem pokazać drugą część zdjęć z tej samej "sesji" co w tym wątku, tylko tym razem już bez koloru
Jeśli macie ochotę - piszcie co poprawić
![]()
Szukaj
...i obiecuję już jakiś czas Was nie męczyćGeneralnie chciałem pokazać drugą część zdjęć z tej samej "sesji" co w tym wątku, tylko tym razem już bez koloru
Jeśli macie ochotę - piszcie co poprawić
![]()
Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 05-08-2024 o 23:52
lalki mycie i suszenieładnie tak podglądać kobiety? Barbie odarta z godności
Z dwójki zaśmiewam się do łez!
Cudną masz córcię
Osobiście lubię jedynkę (za kadr po przekatnej) i dobrze ujęte skupienie małej, dwójka-już wiesz- do łez...
na blogu również jedynka i dziewiątka- lubię![]()
osobiscie uważam, że to jeden z lepszych Twoich setów.jest klimat.
...
Pisałem Ci to już na priv, ale powtórzę publicznie: Jesteś najlepszym fotografem, jakiego znam...A jeżeli będziesz się rozwijał, z taką prędkością, jak dotychczas, to jeszcze usłyszymy o Tobie w telewizorze...serio piszę!(przepraszam, ale to moje osobiste zdanie, na temat twórczości Artiego)
pozdr...![]()
Zdjęcia ok, liczyłem jednak na małe fotostory no i może tego mi brakuje.
S5 pro, S8mm, T17-50 2.8mm, N35mm 1.8, N50 1.4D, N85 1.8D, 10-20 sigma, nikon D7100
https://radoslawsobik.pl/
Taki bezkolor i nie bezkolor...ale powiem szczerze, że bardziej do mnie ta tonacja zdjęć przemawia
Ten set również ma klimacik jak poprzednia seria, jak to się ładnie mówi "...zdjęcia gadają..." fajnie żeś połapał te chwile gdzie Maja była zajęta swoją lalą, jest inaczej niż do tej pory u Ciebie, chyba faktycznie zaczynasz szukać swojego stylu, a to się chwali![]()
To co tu zobaczyłem to zupełnie, ale to zupełnie co innego niż nam prezentowałeś dotychczas. Artur, nie zrozum mnie źle ale te fotografie mają w sobie coś upiornego, kojarzą mi się z dreszczowcami i horrorami. Ogólnie podobają mi się bardzo ale jak napisałem wyżej, jest to coś zupełnie innego.
pzdr
D750 l 24 1.4 l 35 1.8 l 50 1.4 l 85 1.4 l 180 2.8
Artur, dojrzewaszMoje gratulacje
Fajny klimat. Moim zdaniem (nie biczujcie) do takich tematów jak zabawy dzieci nie pasuje, ale za tonacje i klimat masz u mnie piąteczkę
![]()
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Zawsze krystalicznie czysto a teraz z szumem?
Ciekawie...ciekawie...
Na co sprzętu kupa jak fotograf dupa...
Skontaktuj się z nami