Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: Piaszczysta...

Domyślnie Piaszczysta...

...szufladka.

Dwa kadru z września tego roku - Słowiński Park Narodowy.

Zapraszam do oglądania i komentowania

1

Garbaty bonusik

Pozdrawiam

Domyślnie

jeden dość fajne tylko te czlowieki przeszkadzają , a dwójka jakoś mi nie leży

Domyślnie

No to fajna szuflada, i tak długo to tam kisiłeś widoczki przednie, wydaje mi się, że za bardzo zrobiłeś ciemne ( gradiant ?) niebo. Perspektywa na dwójce i brak punktu odniesienia powoduje, że wydma wygląda jak olbrzymia góra Widzę, że co następny kadr to obróbka coraz lepsza, przesiadłeś się całkowicie na NX ?
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Człowieczki raczej powodują, że jest ciekawiej IMHO

Domyślnie

jedynka lepsza ladne niebo a dwa troche za wasko bo wydaje mi sie ze ta gorka ciazy za bardzo

Domyślnie

jedyneczka swietna - super kolorki zrobiłeś i mz. bdb kadr , dwojka i ten garb wielbłądzi juz nie ma tego klimatu ale technicznie ok.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ART69 Zobacz posta
    No to fajna szuflada, i tak długo to tam kisiłeś widoczki przednie, wydaje mi się, że za bardzo zrobiłeś ciemne ( gradiant ?) niebo. Perspektywa na dwójce i brak punktu odniesienia powoduje, że wydma wygląda jak olbrzymia góra Widzę, że co następny kadr to obróbka coraz lepsza, przesiadłeś się całkowicie na NX ?
    No trochę kisiłem . Czekałem na beznadziejną pogodę, aby Wam trochę słoneczka i błękitu zapodać .
    A tak na poważnie, to postanowiłem jeszcze raz obrobić te zdjęcia (moje pierwsze tłuczone w NEFach).
    Faktycznie 90% obrabiam teraz w NXie. Tylko ramki i takie tam duperele to PS.
    Dzięki za odwiedziny i komentarz .

P.S. Na niebie żadnego gradientu niet, był tylko polarek (wtedy nawet połóweczki nie miałem )

Domyślnie

Jak polar to może był ustawiony trochę pod złym kątem ? bo prawa strona ciemniejsza

Domyślnie

Cudowne kolorki na obu. Na 1-ce ludki niby nie ale daja skale. Kadr jest mz ok. 2-ka jak napisal zaza, taka jakas ciezka. A gdyby tak centralnie z żabiej perspektywy?

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów