Szukaj
jeden dość fajne tylko te czlowieki przeszkadzają, a dwójka jakoś mi nie leży
No to fajna szuflada, i tak długo to tam kisiłeświdoczki przednie, wydaje mi się, że za bardzo zrobiłeś ciemne ( gradiant ?) niebo. Perspektywa na dwójce i brak punktu odniesienia powoduje, że wydma wygląda jak olbrzymia góra
Widzę, że co następny kadr to obróbka coraz lepsza, przesiadłeś się całkowicie na NX ?
Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D
Człowieczki raczej powodują, że jest ciekawiejIMHO
jedynka lepsza ladne niebo a dwa troche za wasko bo wydaje mi sie ze ta gorkaciazy za bardzo
jedyneczka swietna - super kolorki zrobiłeś i mz. bdb kadr , dwojka i ten garb wielbłądzi juz nie ma tego klimatu ale technicznie ok.![]()
No trochę kisiłem. Czekałem na beznadziejną pogodę, aby Wam trochę słoneczka i błękitu zapodać
.
A tak na poważnie, to postanowiłem jeszcze raz obrobić te zdjęcia (moje pierwsze tłuczone w NEFach).
Faktycznie 90% obrabiam teraz w NXie. Tylko ramki i takie tam duperele to PS.
Dzięki za odwiedziny i komentarz.
P.S. Na niebie żadnego gradientu niet, był tylko polarek (wtedy nawet połóweczki nie miałem)
Jak polar to może był ustawiony trochę pod złym kątem ? bo prawa strona ciemniejsza![]()
Cudowne kolorki na obu. Na 1-ce ludki niby nie ale daja skale. Kadr jest mz ok. 2-ka jak napisal zaza, taka jakas ciezka. A gdyby tak centralnie z żabiej perspektywy?
Bardzo ladne![]()
Skontaktuj się z nami