Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie Reportaż z podtekstem

Nasza ulica

Nasz dom

Domek dla robaczków

Epilog
    Zyjemy w kraju dobrobytu, kraj jest pod opieką ludzi zaangażowanych którzy robią co mogą aby nam było jeszcze lepiej

Pozdrawiam Antek
    Nikon + sporo gratów pasujących do niego Aktualnie wszystko do sprzedania- koniec z fotografią ze względu na wiek.

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

1 bardzo mi się podoba, dla 2 wybrał bym inną perspektywę...
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

fajnie ze takie rzeczy widzisz ! lubie podobna tematyke
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Domyślnie

Dzięki za uwagi To z wiekiem przychodzi, zbyt latwo się wzbudzam

Pozdrawiam Antek
    Nikon + sporo gratów pasujących do niego Aktualnie wszystko do sprzedania- koniec z fotografią ze względu na wiek.

Domyślnie

Jak dla mnie to mogłoby być jeszcze kilka w tym klimacie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez freefly Zobacz posta
    Jak dla mnie to mogłoby być jeszcze kilka w tym klimacie.
    Chciałem to bardzo skondensować i wymyśliłem sobie tryptyk choć pełną kwintesencją jest dla mnie reportaż z wypadku samochodowego autorstwa Piotra zamykający wszystko w jednym obrazie.

Pozdrawiam Antek

Domyślnie

bardzo lubie takie klimaty zapomnianych zakatkow miasta czy starych po pegerowskich wsi gdzie bieda az piszczy a na twarzach ludzi wresz rysuje sie to umeczenie życiem i jego problemami. Trzeba to pokazywać. Zauważyleś jak ci ludzie reagują na aparat? Jeszcze w takich rejonach np wiejskich nie spotkałem sie z wrogością osoby fotografowanej w stylu "prosze mi nie robic zdjec" albo "komu robisz to zdjecie", tak jest zazwyczaj w centrach handlowych, na głównych ulicach miast. Mieszkańcy tych jakby "zapomnianych" rejonów jakby nie zwracali uwagi na aparat a jak juz to odnosza sie do tego z ciekawością a nie wrogością. To mi sie b. podoba.
    |D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
    Pozdrawiam Tomek Kić

Uprawnienia umieszczania postów