Szukaj
Nikon + sporo gratów pasujących do niegoAktualnie wszystko do sprzedania- koniec z fotografią ze względu na wiek.
1 bardzo mi się podoba, dla 2 wybrał bym inną perspektywę...
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
fajnie ze takie rzeczy widzisz ! lubie podobna tematyke
d700 d3 14-24 28 35 50 85 135
Dzięki za uwagiTo z wiekiem przychodzi, zbyt latwo się wzbudzam
![]()
Pozdrawiam Antek
Nikon + sporo gratów pasujących do niegoAktualnie wszystko do sprzedania- koniec z fotografią ze względu na wiek.
Jak dla mnie to mogłoby być jeszcze kilka w tym klimacie.
bardzo lubie takie klimaty zapomnianych zakatkow miasta czy starych po pegerowskich wsi gdzie bieda az piszczy a na twarzach ludzi wresz rysuje sie to umeczenie życiem i jego problemami. Trzeba to pokazywać. Zauważyleś jak ci ludzie reagują na aparat? Jeszcze w takich rejonach np wiejskich nie spotkałem sie z wrogością osoby fotografowanej w stylu "prosze mi nie robic zdjec" albo "komu robisz to zdjecie", tak jest zazwyczaj w centrach handlowych, na głównych ulicach miast. Mieszkańcy tych jakby "zapomnianych" rejonów jakby nie zwracali uwagi na aparat a jak juz to odnosza sie do tego z ciekawością a nie wrogością. To mi sie b. podoba.
|D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
Pozdrawiam Tomek Kić
Skontaktuj się z nami