Szukaj
No ładnie Artur oddałeś klimat tej późno jesiennej szarugi, ogarniającej nas ostatnimi czasy.
Ja wybieram wersję pierwszą. Podoba mi się naturalny kolorek, obróbka oraz kadr z tym zawijasem prowadzącym wzrok widza w głąb.
IMO lepiej było występlować tego badziewia w wodzie na środku kadru po prawej stronie. I może ciut więcej ostrości, ale mogę się mylić - oglądam na lapku.
Ogólnie bardzo fajna praca.
Tytaj juz sie troche dzieje. Mozna pospacerowac brzegiem a nawet pojsc dalej.
Obie wersje mi odpowiadaja.
Zastanawiam sie czy nie przydaloby sie wiecej gory. Mogles sprobowac postawic drzewo do pionu. Chociaz nie. Zdaje sie, ze odbicie w wodzie wskazuje, iz jest prosto.
Jest ok![]()
Tak, mogłeś. Krzywe drzewo daje krzywe odbicie o taki sam kąt w stosunku do osi poziomej obrazu, a u Ciebie drzewo jest po skosie, odbicie zaś pionowe. Tak to widzę. Samo zdjęcie jest ok, ładnie pokazana jesień.
LED ZEPPELIN
Z całym szacunkiem Arturze, te 1,5 cm linii wody na dalszym planie już na pierwszy rzut oka jedzie w lewo. Poza tym ciężko wyprostować fotę mając tylko tyle prawdziwego poziomu do dyspozycji. Spójż tu proszę, prawa pionowa linia pokrywa się z drzewem i jego odbiciem w wodzie, można to chyba uznać za pion...Pozdrawiam.
LED ZEPPELIN
Skontaktuj się z nami