Szukaj
jedyneczka bardzo sympatycznie, tylko troszkę przesadziłeś z obróbką.
dwója fajna też, celowo rozmyte dzięki czemu skupia większą uwagę.
Przy trójce dla mnie niema rewelacji.
| D90 | N18-55VR / S105-2.8 EX DG / N50-1.8D / DCR250 | SB800 |
Sorry, ale bardzo na nie. Na jedynce mina modelki bardzo niekorzystnie wpływa na jej urodę, do tego skóra w ciemno szare plamy, prawie czarne oczy i kiepska jakość.
Numer 2: Czarne plamy bez szczegółów, Obrzydliwy blur, który kompletnie zniszczył oczy, no i brak ostrości - ostrość zabił blur.
Numer 3: Koszmarny kadr - pocięta głowa, ale przynajmniej już wiem jakie oczy ma modelka.
Rada - zdjęcia robić!
Jak dla mnie, 2 najciekawsza, fajny klimat. Trójka najsłabsza.
FOTOGRAFIA
1 jakaś taka filmowa... 2 najbardziej... 3 nie... Ale przy tym całym obróbkowym badziewiu bardzo mi się podoba...
zdecydowanie możnaby coś z 2-jką zrobić, jest ciemno i nieostro, a fajne zdjęcie mogłoby być
Mnie najbardziej pasuje 2ka ale chyba troszeczkę nie ostro
Pozdr.
Nikon System
#2 najlepsza,szkoda że nie ma ostrości.#1.modelka wyszła niekorzystnie,obróbka jest tragiczna.#3.ten kadr sprawia wrażenie za ciasnego,ciekawe światło.
D300
Dzięki za krytykę, faktycznie na 1 przesadziłem z obróbką ale chciałem aby wyglądało troszkę tak mrocznie.Ogólnie mam problem z ustawieniem BW ale może ta wersja będzie lepsza. Proszę śmiało pisać co i jak poprawić ponieważ dopiero się uczę i każda uwaga jest na wagę złota.Proszę również o ocenę kadrowania.
4. inna 1
5. inna 2 niestety ostrość poszła się ......... i nic więcej się nie da zrobić.
6.nowe
gdyby nie ta przeklętaostrość na 5-ce. wg mnie to nadal jedno z lepszych ujęć. delikatne, co podkreśla urodę modelki. natomiast możnaby 6 uznać za dość przyzwoitą, ale jak dla mnie niefortunnie podkreśla "doły" pod oczami i nos
Skontaktuj się z nami