Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Liv

Domyślnie Liv

liv
    Moje pierwsze które pokazuje, więc proszę za bardzo mnie nie zjechać
    1.

2.

3.

Domyślnie

jedyneczka bardzo sympatycznie, tylko troszkę przesadziłeś z obróbką.
    dwója fajna też, celowo rozmyte dzięki czemu skupia większą uwagę.
    Przy trójce dla mnie niema rewelacji.
    | D90 | N18-55VR / S105-2.8 EX DG / N50-1.8D / DCR250 | SB800 |

Domyślnie

Sorry, ale bardzo na nie. Na jedynce mina modelki bardzo niekorzystnie wpływa na jej urodę, do tego skóra w ciemno szare plamy, prawie czarne oczy i kiepska jakość.
    Numer 2: Czarne plamy bez szczegółów, Obrzydliwy blur, który kompletnie zniszczył oczy, no i brak ostrości - ostrość zabił blur.
    Numer 3: Koszmarny kadr - pocięta głowa, ale przynajmniej już wiem jakie oczy ma modelka.
    Rada - zdjęcia robić!

Domyślnie

Jak dla mnie, 2 najciekawsza, fajny klimat. Trójka najsłabsza.
    FOTOGRAFIA

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

1 jakaś taka filmowa... 2 najbardziej... 3 nie... Ale przy tym całym obróbkowym badziewiu bardzo mi się podoba...

Domyślnie

zdecydowanie możnaby coś z 2-jką zrobić, jest ciemno i nieostro, a fajne zdjęcie mogłoby być

Domyślnie

Mnie najbardziej pasuje 2ka ale chyba troszeczkę nie ostro

Pozdr.
    Nikon System

Domyślnie

#2 najlepsza,szkoda że nie ma ostrości.#1.modelka wyszła niekorzystnie,obróbka jest tragiczna.#3.ten kadr sprawia wrażenie za ciasnego,ciekawe światło.
    D300

Domyślnie

Dzięki za krytykę, faktycznie na 1 przesadziłem z obróbką ale chciałem aby wyglądało troszkę tak mrocznie.Ogólnie mam problem z ustawieniem BW ale może ta wersja będzie lepsza. Proszę śmiało pisać co i jak poprawić ponieważ dopiero się uczę i każda uwaga jest na wagę złota.Proszę również o ocenę kadrowania.

4. inna 1

5. inna 2 niestety ostrość poszła się ......... i nic więcej się nie da zrobić.

6.nowe

Domyślnie

gdyby nie ta przeklęta ostrość na 5-ce. wg mnie to nadal jedno z lepszych ujęć. delikatne, co podkreśla urodę modelki. natomiast możnaby 6 uznać za dość przyzwoitą, ale jak dla mnie niefortunnie podkreśla "doły" pod oczami i nos

Uprawnienia umieszczania postów