Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Barbórka 2009

Domyślnie Barbórka 2009

jeśli ktoś chce więcej to zapraszam

www.fotomichal.com/barborka.html

UWAGA - 73 zdjęcia
    www.michalbilko.pl - fotografia tatrzańska

Domyślnie

Ciekawa fota,dynamiczna
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

..ale aparat nie ublocony
    D90, 18-105, 85 1,8 35 1,8, METZ 48

Domyślnie

dobra robota, moim faworytem jest mimo wszystko 1
    Nikon D40 | N18-55 | N50 1.8

Domyślnie

Michał, foty jak zwykle na wysokim poziomie, jest co pooglądać...

Przy okazji miałbym malutką prośbę do wszystkich, którzy robili zdjęcia na Barbórce - jeśli gdzieś na Waszej karcie pamięci zawieruszyło się zdjęcie takiego maluszka jak poniżej, prześlijcie je na mój adres [email protected] . Razem z moim kierowcą będziemy bardzo wdzięczni.
    Pozdrawiam Kuba
    www.hqfoto.pl
    Nikon D610 + 35mm + 85mm + SB-600

Domyślnie

7 rewelacja, fajny klimacik driftu

Domyślnie

Z tego co pokazales w watku najlepsza jest jedynka Reszta jest okej, ale szalu nie robi. Zauwazylem ze na wielu zdjeciach dajesz za duzo dolu w kadrze. Patrzac po galerii z linka podoba mi sie jednak to, ze dosc dyskretnie uzywales flesza na Karowej, nie zapominajac o swietle zastanym, dlatego swiatlo na calym zdjeciu jest w wiekszosci dobrze zbalansowane

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wck Zobacz posta
    Z tego co pokazales w watku najlepsza jest jedynka Reszta jest okej, ale szalu nie robi. Zauwazylem ze na wielu zdjeciach dajesz za duzo dolu w kadrze. Patrzac po galerii z linka podoba mi sie jednak to, ze dosc dyskretnie uzywales flesza na Karowej, nie zapominajac o swietle zastanym, dlatego swiatlo na calym zdjeciu jest w wiekszosci dobrze zbalansowane
    o! bardzo trafna uwaga rzeczywiście lepiej dać więcej nieba niż dołu Dzięki wielkie.
    Na karowej nie miałem lampy wspomagałem się lekko lampą wbudowaną i ISO 1500 i jakoś wyszło...
    www.michalbilko.pl - fotografia tatrzańska

Uprawnienia umieszczania postów