Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: WrocLoveSnow

Domyślnie

Łe, nie załapałem się na żadnym ze zdjęć

Bardzo fajny pomysł na kadr z fontanna.

(tak na marginesie ten Czech w karcianej koszulce wymiatał )
    Pozdrawiam, Damian Nowakowski
    1x1
    Bękarty Kolarstwa

Domyślnie

tez mnie nie widac no ale ja bylem za barierkami
    mi zal najbardziej bylo tego biedaka ktory polecial wpol zgiety na barierke - musialo bolec...

z secika mi siei najbardziej podoba trojeczka... rewelacja...
    D300, D200, S5 PRO, Mamiya RZ67 PRO i 645 PROTL, SB600, S24-70, S70-200, S120-400, N50/1.8, Metz 45CL4, Vivi285

Domyślnie

mnie rowniez nie widac

tak jak juz Ci pisalam Michal - 5 super.
    i na plus roznorodnosc kadrow!
    d700

Domyślnie

przyjemne foty, ładnie wykonane, choć troche brakuje mi całej otoczki. pierwszą połówkę nr 2 bym wywalił bo już spada z raila. nr 5 rzeczywiście klimatyczny ale z taborecika i lekko w lewo przekadrowane i byłaby miazga

Domyślnie

4 fotka booli
    D90, 18-105, 85 1,8 35 1,8, METZ 48

Domyślnie

taa, czech wymiatał. Tommy no wiadomo zę spada z reila ale wygląda to smiesznie dlatego zostawiłem. A z piątką masz racje poza tym że w lewo nic zupełnie poza ciemnoscią nie było, też tam byłeś ??
    Zuzus, no kurde poszłaś sobie i nawet nie pożegnałaś się, żeby to było ostatni raz !!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bakao Zobacz posta
    taa, czech wymiatał. Tommy no wiadomo zę spada z reila ale wygląda to smiesznie dlatego zostawiłem. A z piątką masz racje poza tym że w lewo nic zupełnie poza ciemnoscią nie było, też tam byłeś ??
    Zuzus, no kurde poszłaś sobie i nawet nie pożegnałaś się, żeby to było ostatni raz !!
    ze mnie ortodoksyjny narciarz i religia nie pozwala mi się nawet pokazywać na snołbordowych eventach :P

Domyślnie

hę ???? ktos cos z tym zrobi mam nadzieje ??
    D300, D200, S5 PRO, Mamiya RZ67 PRO i 645 PROTL, SB600, S24-70, S70-200, S120-400, N50/1.8, Metz 45CL4, Vivi285

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bakao Zobacz posta
    Hej hej chcialam sie pozegnac, ale to Ty gdzies zniknales :P
    d700

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów