Szukaj
To, że masz jakieś zdjęcia nie oznacza, że musisz je od razu pokazywać. Wiesz ile ludzie mają dzisiaj zdjęć...? Jakby każdy chciał pokazać wszystkie swoje zdjęcia, to by się forum "zawiesiło"...
Zdjęcia pokazuje się albo po to żeby się pochwalić jakie się ładne zrobiło, albo po to żeby się zapytać dlaczego nie są tak ładne jak powinny być...
A chwalić się nie ma czym...
Przypadkowe kadry w przypadkowych rozmiarach, przypadkowo zaprezentowane.
PS Gdybyś się zastanawiał za co Ci się "dostaje" - to odpowiadam, że za nonszalancję w stosunku do forum i jego użytkowników.
"Często kończy się na formie, nic z tego nie wynika. Po tym jak Marcel Duchamp ogłosił, że pisuar ustawiony na środku jest dziełem sztuki - artystą może być każdy..." - R. Opałka
Whoa. Po co tyle złej karmy. Zdjęcia są z jednej wycieczki rowerowej wzdłuż Tałt (od Starych Sadów do mniej wiecej Ryńskiego), stąd nieprzypadkowa przypadkowość. Nie mam zamiaru ich bronic, uważam ze takiego posta jak Twój mozna sobie darować i zostawić temat na wieczne zapomnienie.
Nie ma żadnej złej karmy... po prostu nie wstawiaj swoich zdjęć z komentarzami typu:
"Nic odkrywczego nie bedzie, ale że te zdjecia mam to pokaże..."
bo one oznaczają, że nie szanujesz ani swoich prac, ani tych którzy otwierają wątek z nimi... i tyle...
"Często kończy się na formie, nic z tego nie wynika. Po tym jak Marcel Duchamp ogłosił, że pisuar ustawiony na środku jest dziełem sztuki - artystą może być każdy..." - R. Opałka
Skontaktuj się z nami