Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Ptasia drobnica

Domyślnie Ptasia drobnica

Do oceny przedstawiam swoje wypociny

1

2

3

4

Domyślnie

jako, że sam fotografuję drobnicę to:
    1. Ładnie ale tło zdominowało sikorę.
    2. Spore kontrasty przeszkadzają w odbiorze szczegółów zwłaszcza w okolicy oczka.
    3. Świetne!
    4. Kosz
    D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
    l
    http://wld-art.pl

Domyślnie

Bardzo dziękuję za tak szybką odpowiedź. Twoja opinia wld jest dla mnie szczególnie cenna - to Twoje zdjęcia najbardziej mnie zainspirowały do focenia ptaków. Wiem, że jeszcze szmat czasu upłynie zanim osiągnę przyzwoity poziom, ale ciągle próbuję Co do ostatniej fotki, to dodałem ją z ciekawości jaką reakcję wywoła - zrobiona w krzczorach z użyciem lampy - nie mogłem się powstrzymać, bo kowalik prawie mi na głowę wchodził

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wiktor AC Zobacz posta
    ... to Twoje zdjęcia najbardziej mnie zainspirowały do focenia ptaków. Wiem, że jeszcze szmat czasu upłynie zanim osiągnę przyzwoity poziom, ale ciągle próbuję
    nooo jeśli to zupełne początki to uwierz mi, że aż tak wiele czasu nie upłynie, nim zaczniesz robić bardzo przyzwoite zdjęcia

Cytat Zamieszczone przez Wiktor AC Zobacz posta
    Co do ostatniej fotki, to dodałem ją z ciekawości jaką reakcję wywoła - zrobiona w krzczorach z użyciem lampy - nie mogłem się powstrzymać, bo kowalik prawie mi na głowę wchodził
    lampa w fotografii ptaków to tak niekoniecznie...
    D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
    l
    http://wld-art.pl

Domyślnie

Ładniutkie ptaszki i zdjęcia.
    Fotoamator + Nikon D300, FujiFilm S5 Pro, Fujifilm X10 i XT-10
    Pozdrawiam. M.K.

Uprawnienia umieszczania postów