Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Luke

Domyślnie

A mnie ta stylizacja kojarzy się z Alexem Kapranosem z Franz Ferdinand Ehe, dużo można powiedzieć o męskich modelach, ale jak dla mnie facet z czarną kredką pod okiem...nie. NIE. No, chyba, że jest gejem, jak się pojawiło wyżej
    Wydaje mi się, że na jedynce chyba płaszczyk za bardzo wtapia się w tło i tak jakby "ginie"...Ale generalnie lubię te kolory - czerń+biel+brązozłotocokolwiek + ciekawa podszewka płaszczyka

Domyślnie

dziekuje wszystkim za wskazowki i spostrzerzenia. wczoraj natknalem sie na stwierdzenie ze ta fotogefia albo ten typ fotografii to dogranie w kazdym detalu, szczegolow, makijazu, stylizacji itp... ucze sie ale przede wszystkim sprawia mi to niesamowita przyjemnosc.
    ps.
    kolor rak i twarzy a w sumie jego roznice spostrzeglem jak zobaczylem zdjecia. pewnie w photoshopie da sie je zbalansowac ale nei wiem jak. w studio tego nie zauwazylem ani makizystka - co dowodzi naszego "profesjonalizmu". dzis jej na to zwrocilem uwage wiec zobaczymy co wyszlo....
    FX

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez novell Zobacz posta
    ale przede wszystkim sprawia mi to niesamowita przyjemnosc.
    no i chyba głównie o to w tym chodzi

Pozdrawiam
    Sudety z balkonu

Domyślnie

a ja jestem na tak i oby więcej pozujących mężczyzn bo tylko same babki i babki
    Najbardziej przypadła mi do gustu 8 i 9

Ktos wcześniej napisał ze orientacja modela nie powinna wpływać na ocenę zdjęć, całkowicie się z tym zgadzam
    = Iwona =
    NIKON + SZPARGAŁY + CHĘCI + CHĘCI + CHĘCI ...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów