Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Katolik

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Katolik

"Odkąd sięgam pamięcią, zawsze gdy miałem jakiś problem, zwracałem się z nim do Boga i on mi pomagał..."

Co sądzicie ? Walcie śmiało

Domyślnie

Spojrzenie daje rade, ale bardzo nie podoba mi się ten blur czy cokolwiek to jest. Wygląda przez to troche plastikowo. Pomysł zacny, warto by jeszcze troche nad nim popracować. Pozdrawiam.

Domyślnie

Mam podobne zdanie co do bluru.
    Coś z tym światełkiem też chyba nie tak...ostre podświetlenie z dołu twarzy katolika, a w szczególności czołu, nadało twarzy demoniczności "a la Dracula", w każdym razie coś diabelskiego. Prawdopodobnie taki miałeś zamysł.
    Ja bym raczej szedł w kierunku przeciwnym w klimacie. Ale to Twoja fotografia.
    Canon-Foto-Klub
    C5D, S12-24, C24-70/2.8, C70-200/2.8IS
    Samsung NX10, NX30/2.0, NX18-55 OIS

Domyślnie

To jest właśnie to co myślę o wszystkich religiach razem wziętych - na zewnątrz owieczka, a w środku demon.
    Jeśli chciałeś pokazać np. obleśnego księdza, który z błogim uśmiechem pastwi się nad dziećmi, to Ci się udało.
    NIEWIELE UMIEM. Chcę umieć więcej! Krytykuj i oceniaj. Byle konstruktywnie!
    na razie D80 + Tamron 28-75 F/2.8 + Metz 48 AF-1

Domyślnie

blurowałeś twarz? bo chyba trochę zbyt mocno
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez remiksson Zobacz posta
    blurowałeś twarz? bo chyba trochę zbyt mocno
    Remikson z całym szacunkiem, ja wiem, żeś ty grafik, no ale spójrz na zdjęcie pod innym kątem niż tylko obróbka, Julievna zaskoczyła o co mi chodziło

wszyscy Twoim zdaniem katolicy są właśnie tacy
    Jasne, że nie wszyscy, ale tam skąd pochodze to większość chodzi do kosciola na pokaz, albo na ploty (stare babki, które są na mszy codziennie o 17:00").

To nie jest prowokacja.
    Ostatnio edytowane przez Locter ; 04-12-2009 o 21:05

Oszczędny w słowach Awatar Jachuu
    Miasto
    Sulików k. Zgorzelca

Domyślnie

eee prowokacja, a dlaczego nie stylizowałeś tego zdjęcia na muzułmanina? bałeś się?

A na poważnie przez takie zdjęcie krzywdzisz ludzi - wszyscy Twoim zdaniem katolicy są właśnie tacy?

Oszczędny w słowach Awatar Jachuu
    Miasto
    Sulików k. Zgorzelca

Domyślnie

Locter z całym szacunkiem - co to jest prowokacja (w Twoim ujęciu)?

Wrzucasz zdjęcie na którym jest osoba która się modli jednak "zamazana" twarz i spojrzenie sugeruje że nie jest to dobra osoba, w myśl przysłowia "modli się pod figura a diabła ma za skórą". Do tego dajesz tytuł który dotyczy jednej (według danych statystycznych najliczniejszej grupy wyznaniowej w Polsce) i piszesz że nie jest to prowokacja? Ja cię proszę bądźmy poważni. Tak jak piszesz jest i to prawda, ale tak samo dzieje się i w innych religiach, tych wielkich i tych małych, bo jaki jest człowiek wszyscy wiemy. Czy takich zachowań nie ma w muzułmanizmie, judaizmie czy gdziekolwiek indziej? Są, pytanie dlaczego akurat "katolik"? Bo to teraz modne w naszym życiu codziennym, atakować ta właśnie grupę wyznaniową? Stąd uważam, że jednak jest to prowokacja, choć może i nie zamierzona.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jachuu Zobacz posta

Wrzucasz zdjęcie na którym jest osoba która się modli jednak "zamazana" twarz i spojrzenie sugeruje że nie jest to dobra osoba, w myśl przysłowia "modli się pod figura a diabła ma za skórą". Do tego dajesz tytuł który dotyczy jednej (według danych statystycznych najliczniejszej grupy wyznaniowej w Polsce) i piszesz że nie jest to prowokacja? Ja cię proszę bądźmy poważni. Tak jak piszesz jest i to prawda, ale tak samo dzieje się i w innych religiach, tych wielkich i tych małych, bo jaki jest człowiek wszyscy wiemy. Czy takich zachowań nie ma w muzułmanizmie, judaizmie czy gdziekolwiek indziej? Są, pytanie dlaczego akurat "katolik"? Bo to teraz modne w naszym życiu codziennym, atakować ta właśnie grupę wyznaniową? Stąd uważam, że jednak jest to prowokacja, choć może i nie zamierzona.
    Sorry ja tylko chcialem zrobic zdjecie troche inne niż większość, taki temat sobie wybrałem, bo lubie demonologie i te klimaty. Po prostu uważam, że każdy ma w sobie coś z diabła, nawet ksiądz czy zakonnica, tytuł może niefortunny ale nie wiedziałem jak to nazwać. Zatem jesli powstała z tego prowokacja to na pewno nie byla zamierzona

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jachuu Zobacz posta

... Czy takich zachowań nie ma w muzułmanizmie, judaizmie czy gdziekolwiek indziej? Są, pytanie dlaczego akurat "katolik"? ....
    Widzę, że nowe odłamy religijne wprowadzamy?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów