Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

sprawa karty sieciowej staje sie dla mnie coraz bardziej prawdopodobna. Zuwazylem, ze w przypadku gdy przepustowosc jest wykorzystywana w duzym stopniu (sciagnie duzych plikow z sieci, filmikow), jak i ladowanie stron na javie, wtedy komputer sie resetuje.

Macie pomysly co to moze byc i jak to naprawic ?

dodam, ze adres mac mam podmieniony, ale to chyba nie moze byc przyczyna ?

Domyślnie

wpisz w google nazwe blędu:
    driver_irql_not_less_or_equal
    jest tam troche informacji. MIędzy innymi o podobnej jak twoja ze wyskakuje BSOD podczas pobytu online.

Polecaja aktualizacje sterów
    Nikon D80 + N18-70DX+ S70-300 DG APO + Carena TZ-250

Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

Blue screeny z bardzo rzadkim błędem nie do wygoglowania wyrzucał mi kiedyś jak wszedłem na Cyberfoto i o dziwo jak tylko na te forum, pewnie zdarzyło by się na innych stronkach, ale nie zaglądam. Posłuchałem rad doświadczonego praktyka i jako pierwsze odinstalowałem firewalla, pomogło jak ręką odjął, zainstalowałem inny firewall i od 2 lat to się nie zdarzyło Podobno firewall gryzł się z antywirusem.
    Ostatnio edytowane przez robin102 ; 10-12-2009 o 13:32

Domyślnie

U mnie kiedyś działo się coś takiego (bluescreen z driver_irql_not_less_or_equal), gdy włożyłem dzwiękówkę i tuner tv w odpowiednie sloty na płycie - działo się to tylko w jednej, konkretnej kombinacji slotów. Może spróbuj poprzekładać.
    Nikon.

Domyślnie

o, mozliwe, bede musial sie pobawic.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów