Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: EKMA + deser

Domyślnie

Szczerze mi również średnio się podobają, miałeś lepsze. Jestem w 100% za kolegą bukkake cowboys. Miałeś możliwości zrobić mega zdjęcia, a wyszło zwyczajnie niestety Najciekawsza jest 2ka, pozniej jedynka. Ale te gdzie są trzy modelki imo słabe. Co mi głównie nie pasuje... modelki są trzy ale właściwie jakby każda z nich nie zdawała sobie sprawy z obecności 2ch pozostałych. Nie ma za grosz interakcji miedzy nimi, jakiejś gry. One mają kontakt z obiektywem, ale nie ze sobą wzajemnie. Weźmy pod ostrzał taki bonus. Siedzą sobie trzy piękne, seksownie ubrane dziewczyny w wannie i... i nic. Siedzą i się nudzą. Kamila już widać że przysypia No jak tak można. Patrząc na to zdjecie przypomniała mi się seria Sailora gdzie w wannie siedziały dwie modelki - wykorzystał to idealnie - było seksownie, gorąco, kobieco. Ty miałeś aż trzy dziewczyny, a wyszło kiepsko niestety, bo wyglądają jak bezwiednie wrzucone do wanny lalki Tak na koniec spytam tylko o co chodzi w zdjeciu nr 5? Bo nie bardzo czaje Wyglada jak backstage
    Nikon, Apple, Wacom
    LukaszBerlinski.pl | Mój blog

Domyślnie

najmniej pasuje mi 6
    . Wcale mi nie pasuje. Pozniej deser.
    Reszta fajna
    D70 robiles foty?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bukkake cowboys Zobacz posta
    nie potrzebnie się unosisz.. nad moimi zdjęciami wyżywamy się w moich wątkach..
    [jeśli cię ciekawią , w prosty sposób je znajdziesz]..
    facet, ja się nie unoszę, gdyby tak było to na pewno byś to odczuł. koniec OT

Domyślnie

Pisałem już na MM ale się powtórze - całość extra, ale 3-ka jest the best, świetnie skomponowana i światełko tak fajnie przygrało, miód -malina poprostu.
    prawie wszystko o microstockach
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

A ja tylko poproszę o potwierdzenie, że zdjęcia były robione Nikonem, by linkować jako przykład, że da się uzyskać dobre kolory skóry.
    Co do zdjęć to za lookashem - 2 (bardzo ładna jakość i klarowność wyszła, głębia, ostrość - tu wszystko gra), 1 (tak już troszkę na siłę, ale się wyróżnia na tle pozostałych) - resztę po prostu przewinąłem machinalnie.

Domyślnie

D700 + 24-70 + 35 f/1,8 + SB-900
    UFRaw + GIMP

Domyślnie

Wogole nie robie tego typu zdjec(moda/glamour) ,ale jako zwyklemu amatorowi fotografii ,najbardziej podoba mi sie 3 , za umieszczenie twarzy modelki w mocnym punkcie ,fajna kompozycja ze schodami ,kolory bardzo na plus.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

pierwsze dwa fajne, trzecie najlepsze, deser beznadziejny.

Domyślnie

Ja bym zwrócił na kamienny wyraz twarzy głównej modelki dodatkowo...

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów