Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: EKMA + deser

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

bardzo nieekstrawaganckie obróbkowo - to na plus, lubię nieprzekombinowanie odbiór na plus, poza tym deserem - jestem zwolennikiem butów w przypadku stosowania pończoch bo tak to to jakoś mało estetycznie (IMO) wyszło... reszta bardzo fajna

ps. wynająłeś pokój? czy wpuścili "pro arte" :>?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Macienty Zobacz posta
    ps. wynająłeś pokój? czy wpuścili "pro arte" :>?
    barter. Wystarczy napisać mejle. Kilka hoteli chętnie weszło w taki układ.

Domyślnie

seria bardzo fajna, dla mnie najlepsze 1, 3, 4 i deser

Domyślnie

ja już zdjęcia widziałem wcześniej i mi się podobają a zdecydowanie 1 i 2 + deser

Domyślnie

Set cały bardzo fajny a deser, no wiadomo ;D
    "nie pióro czyni obraz lecz malarz"
    Pozdro Kuba

Domyślnie

Bardzo fajnie, najlepsze moim zdaniem 2 i 4

Domyślnie

miałeś fajne miejsce i ciekawe modelki...
    miałeś wszystko by zrobić rewelacyjne zdjęcia..

skupiłem się na 6tce bo pokazuje jak wielki potencjał był w sesji..

ustawiając trochę inaczej modelki mogłeś sprawić że wszystkim by pospadały kapcie z nóg..

a tak..
    mamy 6 zdjęć + bonus , zamknę tą stronę i jutro nie będę pamiętał tych zdjęć..

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bukkake cowboys Zobacz posta
    miałeś fajne miejsce i ciekawe modelki...
    miałeś wszystko by zrobić rewelacyjne zdjęcia..
    skupiłem się na 6tce bo pokazuje jak wielki potencjał był w sesji..
    ustawiając trochę inaczej modelki mogłeś sprawić że wszystkim by pospadały kapcie z nóg..
    a tak..
    mamy 6 zdjęć + bonus , zamknę tą stronę i jutro nie będę pamiętał tych zdjęć..
    interesujący komentarz, ciekaw jestem Twoich prac jakie Ty robisz zdjęcia, może coś zaprezentujesz? tylko tak, żebym po zamknięciu strony jeszcze je pamiętał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez b202 Zobacz posta
    interesujący komentarz, ciekaw jestem Twoich prac jakie Ty robisz zdjęcia, może coś zaprezentujesz? tylko tak, żebym po zamknięciu strony jeszcze je pamiętał
    nie potrzebnie się unosisz.. nad moimi zdjęciami wyżywamy się w moich wątkach..
    [jeśli cię ciekawią , w prosty sposób je znajdziesz]..

chłopie zobacz kadr z numerem:
    5. bije z niego brak koncepcji na sesję... [ no chyba że jest tu jakieś ukryte przesłanie lub nowa forma sztuki , której zasadniczo nie kumam]..
    6. mamy trzy piękne modelki , ciekawe wnętrze - ostatecznie modelki ustawione są bez pomysłu.. No siedzą sobie trzy dziewczyny w pięknej bieliźnie i...? zdjęcie jakich tysiące.. Chcesz mi powiedzieć że używając tych samych modelek i wnętrza nie dało by radę zrobić ciekawszych zdjęć? takich które zapadały by w pamięć i do których chętnie by się wracało?
    "deser" - znów ta sama sytuacja tylko zmienia się łóżko na wanne.. no siedzą sobie ładne dziewczyny i...?

Bez zbędnych nadąsań - moja subiektywna opinia* jest taka że na tej sesji można było zrobić lepsze zdjęcia używając tych samych środków..

* [ z którą wcale nie karze ci się zgadzać ]

pozdrawiam

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów