Szukaj
Ogolnie, bardzo sie podoba. Moje uwagi:
- zbyt ciemny dol czy tez zbyt duza winieta
- szkoda ze nie szerzej pokazane...
Na plus swietna kolorystyka.
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
Winietki na dole nie pożałowałeś, ale ogólnie fajnie ta fota się prezentuje. Kolory bardzo dobre.
Sądziłem, że nie macie tam takich dużych drzew. Zawsze jakieś takie rachityczne pokazujecie, a tu proszę.![]()
Ostatnio edytowane przez Nikonozaur ; 04-12-2009 o 14:53
LED ZEPPELIN
RozumiecTo parawie noc. Pstryk jeden i z lapy. Wineta to to czego nie wyciagalem z cieni. Zaczynalo wygladac dziwnie. Dzieki
A drzewa rzeczywiscie chyba tylko w Killarney zostaly. To tereny parku narodowego i naturalna roslinnosc dzieki kilku zapalencom udalo sie zachowac![]()
Ostatnio edytowane przez GUINNESSts ; 04-12-2009 o 15:15
jako całość bardzo fajnie się prezentuje
mi sie podoba. ta roznica czerni i bieligreat
Winietka na dole troche MI przeszkadza w odbiorze, ramka troche przytlacza zdjecie. Reszta jest PERFECTO. Kadrowanie centralne sluszne.
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Bardzo ladna wizja.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
No proszę, to i ładne drzewka można spotkać na "obczyźnie"
.
Ciekawe drzewko podane w ciekawy sposób.
Jak dla mnie troszeczkę zbyt dużo góry. Nie masz może szerszego kadru, aby pokombinować z kwadraciakiem?
Ogólnie podoba się.
Doczytałem, że jeden pstryk (a szkoda).
Kolorki przednie.
Ostatnio edytowane przez PABLOOK ; 04-12-2009 o 15:57
Podoba mi sie, winieta mi pasuje, centralny kadr tez wyglada swietnie, a kolorki miodzio. Jedynie ramke bym zmienil![]()
clusca
Fufu X
Skontaktuj się z nami