Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Katolik

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jachuu Zobacz posta
    [B]to wrzuć coś do swego ogródka a nie mojego, np. skoro lubisz takie klimaty to zrób stylizację modela (siebie?) z rogami i racicami oraz czarcim ogonem, biegającym po łące pięknej kwiatków i trzymając za rączki małe dziewczynki :P
    Widać, że trafiłem w czuły punkt, nie bierz tak tego do siebie to tylko zdjęcie ;P
    Ostatnio edytowane przez Locter ; 04-12-2009 o 21:44

Domyślnie

Locter z całym szacunkiem - co to jest prowokacja (w Twoim ujęciu)?

... Czy takich zachowań nie ma w muzułmanizmie, judaizmie czy gdziekolwiek indziej? Są, pytanie dlaczego akurat "katolik"? ....
    Widzę, że nowe odłamy religijne wprowadzamy?

Oszczędny w słowach Awatar Jachuu
    Miasto
    Sulików k. Zgorzelca

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Widać, że trafiłem w czuły punkt, nie bierz tak tego do siebie to tylko zdjęcie ;P
    Sądzę ze tak samo zareagowali by przedstawiciele innych wyznań, jak byś tylko wykonał swój kadr w innej stylizacji.

Cytat Zamieszczone przez Boghol Zobacz posta
    Widzę, że nowe odłamy religijne wprowadzamy?
    przepraszam, zbyt kolokwialnie się tutaj wyraziłem oczywiście chodzi mi o wyznawców islamu

Domyślnie

przepraszam, zbyt kolokwialnie się tutaj wyraziłem oczywiście chodzi mi o wyznawców islamu
    Spoko, domyśliłem się Ale musiałem napisać. Czasem tak już mam

Domyślnie

tak właśnie wygląda przeciętny katolik, diabelski uśmieszek na twarzy technicznie to nie bardzo, ta miękkość

Domyślnie

Gdzieś to już widziałem, tylko w formie plakatu. Chodziło o inną religię monoteistyczną, ale efekt miał być podobny. Połowa lat trzydziestych XX wieku...
    D700, D610 IRIX 15mm, sigma 24/1,4 art, NIKKOR AI 35mm T28-75/2,8, 50/1.8G, 85/1.8D, TAmron 70-300 IS SB900

Domyślnie

Uważam, że z jeszcze głębszymi cieniami na czole i pod oczami było by jeszcze bardziej demonicznie.
    Uśmieszek jest lubieżny
    Fajne

blur blee

pzdr
    mati

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów