Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: SB600 wycofana?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kuba Zobacz posta
    jedyne co do tej pory jej się przytrafiło, to odkleiła się guma od przycisku do regulacji głowicy, zaledwie po tygodniu użytkowania
    Ten sam problem u mnie wystąpił.
    Nie rozumię jednego w tym wszystkim - 21 wiek,japońska firma produkująca jeden z lepszych sprzętów foto i te małe żółte ludziki do tej pory nie potrafia wyprodukować kleju do gumy który będzie trzymał.To może sprzedać im patent na butapren
    Samsung NX300,NX20, 18-55 OIS i 30mm f:2 50-200 OIS III

Domyślnie

W BeaBlysk maja od reki z f-ra , gwarancja za 850 pln wiec nie jest tak zle ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez O'Dea Zobacz posta
    Mam Sabinke od marca i pracuje bez zarzutu ..... nie musiałem także nic kleić

pozdrawiam

mp
    Pewnie w marcu jeszcze były OK, ta wada mogła wystąpić w jakiejś kolejnej partii.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pdzran Zobacz posta
    W BeaBlysk maja od reki z f-ra , gwarancja za 850 pln wiec nie jest tak zle ...
    Już 870 zł... Kilka dni temu była za 820, później 850, teraz 870. 50 zł zaledwie w tydzień...

Domyślnie

Dzisiaj specjalnie pytalem na GG - 850 ... ze 2-3 tygodnie temu mialem oferte za 800 ale kupilem w koncu 800-ke.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pdzran Zobacz posta
    Dzisiaj specjalnie pytalem na GG - 850 ... ze 2-3 tygodnie temu mialem oferte za 800 ale kupilem w koncu 800-ke.
    Okazuje się, że dzisiaj to bardzo dawno temu. Na Allegro jest już za 870, a jeszcze koło południa była za 850.

Domyślnie

Pytalem na GG , za 850 byla , na Allegro drozej , bo pewnie dochodza oplaty za transakcje ...
    Ostatnio edytowane przez pdzran ; 26-10-2006 o 21:37

Domyślnie

Mnie sie nic nie odkleja, ale jak mam wlaczona i podpieta lampe do body to błyska. Co nacisne spust migawki to ona błysk. Coś się popsuło?

Domyślnie

moja 600 czasem sobie błyska nawet bez naciskania spustu, a to napewno jest wadą. jak całkiem padnie bedzie lipa...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów