Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 35

Wątek: Wyspy...

Domyślnie

Śmietanka
    "nie pióro czyni obraz lecz malarz"
    Pozdro Kuba

Domyślnie

Piękne zdjęcie!
    Głębia, przestrzeń, klimat i naturalne kolorki.
    Wszystko zagrało.
    Gratki .

Domyślnie

Tajemniczy ,zwiewny klimacik ciekawe

woda
    Gość

Domyślnie

Co tu duzo gadac.. brawo ten Pan!

Domyślnie

Ciekawe ciekawe...
    Użytkuje X t2 TTArtisan 35 1.4 Fujinon 23 F2
    Było FEED 5, Kodak P850, Nikon D90, D300 D7100 D600 SB-900 Grip Md-10 50 F2 Canon 6D
    Szkiełka 18-105, 35 1.8G, T70-300 VC, T90 Macro , N70-210 F4, N35 1,8G FX, N80-200D ED 2,8, N85 1,8G S 24-35 F2 ART N28-105 N50 1.8G T24-70VC

Domyślnie

Przepiekny kadr, co tu duzo mowic. Szkoda ze nie pokazales troche wiekszej wersji. Ja z checia obejrze...
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Dobre zdjęcie, i dobrze pokazane
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malasana Zobacz posta
    Przepiekny kadr, co tu duzo mowic. Szkoda ze nie pokazales troche wiekszej wersji. Ja z checia obejrze...
    Podpisuje sie obiema rekami
    Piekna miejscowka!
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Miło mi, że "wysepki" się spodobały. Dzięki za pozytywny odbiór Jak macie okazję wybrać się teraz w Pieniny, to serdecznie polecam. Puste szlaki, gęste mgły pełzające po dolinach i te zaśnieżone Tatry w tle... Spędziłem sobie poprzedni weekend w Szczawnicy w celu zresetowania czaszki... Udało się... Problemem okazała się jedynie (pierwsza do tej pory) awaria aparatu - znanej marki Stąd niewielka ilość zdjęć z tego pleneru. Myślałem, że mnie krew zaleje... Gdzie się człowiek nie obejrzał, to miejscówa była, że hej, a tu spust migawki nie działał, a tu AF miał mnie gdzieś... Co za świat...? Przymierzam się teraz do ustrzelenia zamków w Niedzicy i Czorsztynie utopionych do połowy we mgle. Trzymajcie kciuki żeby się udało...

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów