Szukaj
Nikon http://greg77.com/
Swietne zdjecie,a niebo po prostu wspaniale...
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
jak tak wygląda Irlandia, to całkiem fajny jest to kraj![]()
Mamiya + Sony
Sentymentalnie to odbieram. Tu powstala moja pierwsza fotka pokazana tutaj. Tu robilem pierwsze kroki w fotografii i pamietam jak dzis slowa Janusza ogladajacego moje wypociny na poczatku tego roku. Tu jeszcze zielonego pojecia nie mialem co to balans, ekspozycja, swiatlo, przeslona...
Teraz kilku rzeczy juz sie dowiedzialem. Lecz pytajac wtedy (bo w plenerze mialem zaszczyt towarzyszyc) Janusza jak sie robi zdjecie pod slonce?
OdpowiedzialCytuje ponizej
Co? To Ty do mnie mowisz? Co mowisz? Aaa...normalnie. Jak wszystkie
Tez zart i mam nadzieje, ze moglem bez zgody pozwolic sobie na taki maly backstage
Juz nie zartujac fota fajnie przedstawia miejsce. Jak pod slonce jest swietna![]()
Ostatnio edytowane przez GUINNESSts ; 03-12-2009 o 00:29
Kapitalny kadr, bardzo trudny - więc wyszły umiejętności Fotografa na bardzo (!) wysokim poziomie - na prawdę się podoba. Efekt wyśmienity.
Pozdrawiam, Grzegorz.
Myślałem, że to może hdr'ek złożony z 2-3 ekspozycji, a tu tylko jedna. No szacunek, szacuneczek...świetne zdjęcie.
kapka gratów
Bardzo pięknie zrobione,Jasiu soft softem , ale dobrze naświetlony materiał wyjściowy też się liczy
.
Skontaktuj się z nami