Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Dzieciaki

Domyślnie Dzieciaki

Dawno to bylo, ale w dalszym ciagu mnie inspiruje. Mowa o watku, ktorego zalozycielem jest nasz forumowy kolega Zbyszek, i ktory to stal sie zaczatkiem kilku tutoriali traktujacych o obrobce fotografii dzieci. Tutulowe dwie panie, Koffee i Tinaga, ktorych zdjecia dzieci zauroczuly juz chyba wszystkich na forum sa i dla mnie niedoscignionym wzorcem Tak wiec probuje i probuje i w koncu zdecydowalem sie cosik na forum zamiescic. Prosze o krytyke, jesli mozna

clusca
    Fufu X

Domyślnie

Wydaję mi się, że to udane kadry, jedynkę może przyciąłbym z 1 cm z góry i przyciemnił tło, dodał trochę kolorytu skórze , a poza tym bardzo dobrze. No i super dzieciaczki
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Pierwsze moim zdaniej świetne. Jedyne co bym zmienił to już powiedział ART69 - obciął centymetr od góry. Reszta mi pasi.

Domyślnie

Fakt, teraz jak patrze na jedynke, to rzeczywiscie gory jest za duzo. Co do koloru skory na 1, to taki mniej wiecej mialem zamysl, zeby tak wlasnie to wygladalo Dziekuje za opinie.
    clusca
    Fufu X

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Tłumaczów

Domyślnie

Jedyneczka swietna oczka jak zlotowki ;D
    Bardzo mily odbior

Domyślnie

Też mi się widzi 1nka. Ładnie rozłożona GO, oczka robią całą fotę. Nie umniejszając Tobie chyba jakkolwiek by tego nie obrobić i nie ciachać to się wybroni tymi oczkami
    A 2ka, no cóż... dziewczynka świetna... minka też, ale jednak takie to zdjęcie jakieś zwyczajne, do schowania w albumie
    peace & love

Domyślnie

Co racja to racja, ciezko jest spierniczyc fotke z "dzieciami". Juz sam ich urok zapewnia sukces
    Dziekuje za opinie.
    clusca
    Fufu X

Uprawnienia umieszczania postów