Witam,
zapraszam do komentowania
Pozdrawiam![]()
Szukaj
Witam,
zapraszam do komentowania
Pozdrawiam![]()
Fajnie to wygląda, ale..... Dlaczego głównym motywem stały się dwa drzewa? Taki był zamysł? To nie przemawia do mnie, niestety. Miejsca było sporo, szczególnie w połączeniu z szerokim kątem, ale wg mnie nie wykorzystane możliwości.
Yoora
a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l
mi się podoba, drzewa tworzą swoistą ramkę dookoła głównego motywu a księżyc w kadrze wprowadza równowagę...
tonacja też ladnie gra, jednym słowem do mnie gada![]()
No nie wiem.. z ksiezyca bym zrezygnowal. Dla mnie jest zupelnie zbedny. Nadaje temu zdjeciu "odpustowy" charakter. Moze jeszcze jakiegos jelonka z boku?( Sorki, nie mialo byc sarkastycznie) Za mala rowniez ta cerkiew. Sprobowalbym podejsc blizej i kadrowac bez kilometra nieba u gory. Wtedy i podloga zyskalaby na wyrazistosci bo teraz mi tego tez brakuje. Ogolnie jednak fajnie wypatrzone i z potencjalem. No i z checia zobaczylbym to i w bw, i w kolorze.
Pozdrawiam.
za dużo górya księżyc nie wart tego . ale fota sama w sobie fajna
ciekawe jakby ją przyciąć do panoramy
![]()
Podzielam opinie co do góry
A może jakiś kwadrat + ramka? Bo podoba mi się takie spojrzenie![]()
Jako odbiór w Architekturze, to powiem, że mało tego, w dodatku widać nawet przechył głównej kopułu kościółka z krzyżem w lewo. Ale jakbyś to umieścił w Krajobrazie powiedziałabym: bardzo ładna, ciekawa praca. A kolorki bardzo przyjemne w oby dwóch miejscach.![]()
Ostatnio edytowane przez barbi ; 04-12-2009 o 22:10
na tytuł cerkiew ta fota nie zasłużyłagdzieś tam niby ta cerkiew jest, ale... jakby ją te drzewa lały po gębie
pozdrowienia, Przemysław Wollenszleger
http://www.flickr.com/photos/volen/
piękne zdjęcie
Practica LB2 + PORST 50/1.7
Fuji XT-1 + 16-50/3.5-5.6
Bardzo dobra fotografia.
Skontaktuj się z nami