Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Anna

Domyślnie Anna

Witam i zapraszam do komentowania. Poprosze o konstruktywna krytyke, chocby mialo bardzo bolec

clusca
    Fufu X

Domyślnie

Boleć nie będzie raczej bo nie ma tragedii. Przepał w rogu, kolor ok, mało kontrastu jak dla mnie, praca z modelką słaba.
    a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

Nom, obróbka fajna... jeśli mam się czepiać to przeszkadza mi jedynie:
    - włosy na czole... te idące w poziomie;
    - ramiączko od stanika, troszkę też wisiorek... po prostu zbyt dużo tam tego na dekolcie;
    - ta poświata w LD rogu;
    - ucięcie ręki... jakby ciut mocniej uciąć, albo w drugą stronę... nie wiem jakie są możliwości.
    - ucięcie u góry... podobnie jak z ręką, czyli chyba bym uciął mocniej, gdzieś w połowie czoła.

Ale żeby nie było... to tak cziepalsko... dla poprawy w przyszłości. Generalnie foto mi się podoba. Najbardziej chyba wzrok modelki. Nie wiem czy ma tak zawsze, ale na tym zdjęciu ma głębokie spojrzenie... super.
    peace & love

Domyślnie

Zdjecie mocno szufladowe. Az strach pomyslec co bym zrobil modelce na zdjeciu teraz, po szkoleniu z PS-a z Piotrem
    A moze pokusze sie o jeszcze jedno podejscie do tego zdjecia jak znajde troche czasu. Wiem wiem, te wisiorki, staniki to trzeba bylo zdjac, a wlosy z czola odgarnac przed zrobieniem fotki, a nie stamplowac...

Dziekuje za wizyte i opinie. Kazda na wage zlota
    clusca
    Fufu X

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez clusca Zobacz posta
    Az strach pomyslec co bym zrobil modelce na zdjeciu teraz (...)
    Ja też się boję...

Domyślnie

Zdecydowanie to stemplowanie nie wyszło Ale generalizując poza sztywnością modelki i tym właśnie stemplowaniem nie jest tragicznie Kolorystyka mnie osobiscie nawet podeszła
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Uprawnienia umieszczania postów